Baju baju a jak było tak jest i będzie. Piotrkowska służba zdrowia leży na łopatkach i kwiczy z bezradności i złej organizacji pracy. Przykład POZ lekarze nic nie potrafią nawet zwykłej infekcji zdiagnozować . Jeśli wymusisz badanie krwi to jest to podstawowe które niczego nie wnosi a pacjent może być już poważnie chory . Błędem lekarzy jest to ,ze nie biorą pod uwagę człowieka jako całości a wybiórczo bo często tak jest iż mamy migotanie przedsionków to zaraz wina serca a to guzik prawda bo dobrze za taki stan rzeczy odpowiada kręgosłup na który lekarz nie zwróci uwagi więc jak oni chcą ludzi leczyć. Druga sprawa badania rezonans czy tomografia nic z tego nie wynika gdy nie ma kto opisać prawidłowo a jak już gdzie mam przykład opisujący myli strony widoczne na zdjęciu to o czym to świadczy.. W Piotrkowie panuje dziwna niemoc służby zdrowia w stosunku do Bełchatowa gdzie obsługa na poziomie ale nie u nas na Rakowskiej
Chciałbym serdecznie podziękować personelowi z tego oddziału za opiekę. Przez 50 lat nie wiedziałem, że mam chore serce. Kardiologia w Piotrkowie jest naprawdę na wysokim poziomie, dzięki ludziom. Szkoda tylko, że rezonansu serca nie można zrobić na miejscu ze skierowaniem z oddziału. Pozdrawiam
Wszystko pięknie tylko na wizytę w przychodni kardiologicznej tego szpitala czeka się kilka miesięcy?
Miałam zabieg na hemodynamice. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki bardzo profesjonalne i miłe. Zabieg bez powikłań a w domu byłam za 3 dni. Opieka i pielęgnacja naprawdę na wysokim poziomie, nie odbiegającą od niby lepszych placówek.
Zgadzam się z opinią poprzednika. I tak ten co chce być wyleczony szuka pomocy poza Piotrkowem
Na tym oddziale lekarze są super opieka pielęgniarek wspaniała.Leżała tam w kwietniu moja teściowa lekarze pełna kultura nigdy w naszym szpitalu nie spotkałam tak przyjemnego personelu.Kierownik oddziału wysoka kultura jest tam super.
Nie szukajcie innego szpitala jeśli macie problemy z sercem .Szczerze polecam oddział kardiologi w Piotrkowie bardzo dobrzy lekarze.
Najlepiej samemu zadbać o swoje zdrowie. Nie żreć byle czego, tej paszy która nam oferują sklepy. Ruszyć tyłek z kanapy. Wtedy nie będą interesowały tematy leczenia kardiologicznego, bo nie będą potrzebne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!