Najlepiej samemu zadbać o swoje zdrowie. Nie żreć byle czego, tej paszy która nam oferują sklepy. Ruszyć tyłek z kanapy. Wtedy nie będą interesowały tematy leczenia kardiologicznego, bo nie będą potrzebne.
Nie szukajcie innego szpitala jeśli macie problemy z sercem .Szczerze polecam oddział kardiologi w Piotrkowie bardzo dobrzy lekarze.
Na tym oddziale lekarze są super opieka pielęgniarek wspaniała.Leżała tam w kwietniu moja teściowa lekarze pełna kultura nigdy w naszym szpitalu nie spotkałam tak przyjemnego personelu.Kierownik oddziału wysoka kultura jest tam super.
Zgadzam się z opinią poprzednika. I tak ten co chce być wyleczony szuka pomocy poza Piotrkowem
Miałam zabieg na hemodynamice. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki bardzo profesjonalne i miłe. Zabieg bez powikłań a w domu byłam za 3 dni. Opieka i pielęgnacja naprawdę na wysokim poziomie, nie odbiegającą od niby lepszych placówek.
Wszystko pięknie tylko na wizytę w przychodni kardiologicznej tego szpitala czeka się kilka miesięcy?
Chciałbym serdecznie podziękować personelowi z tego oddziału za opiekę. Przez 50 lat nie wiedziałem, że mam chore serce. Kardiologia w Piotrkowie jest naprawdę na wysokim poziomie, dzięki ludziom. Szkoda tylko, że rezonansu serca nie można zrobić na miejscu ze skierowaniem z oddziału. Pozdrawiam
Baju baju a jak było tak jest i będzie. Piotrkowska służba zdrowia leży na łopatkach i kwiczy z bezradności i złej organizacji pracy. Przykład POZ lekarze nic nie potrafią nawet zwykłej infekcji zdiagnozować . Jeśli wymusisz badanie krwi to jest to podstawowe które niczego nie wnosi a pacjent może być już poważnie chory . Błędem lekarzy jest to ,ze nie biorą pod uwagę człowieka jako całości a wybiórczo bo często tak jest iż mamy migotanie przedsionków to zaraz wina serca a to guzik prawda bo dobrze za taki stan rzeczy odpowiada kręgosłup na który lekarz nie zwróci uwagi więc jak oni chcą ludzi leczyć. Druga sprawa badania rezonans czy tomografia nic z tego nie wynika gdy nie ma kto opisać prawidłowo a jak już gdzie mam przykład opisujący myli strony widoczne na zdjęciu to o czym to świadczy.. W Piotrkowie panuje dziwna niemoc służby zdrowia w stosunku do Bełchatowa gdzie obsługa na poziomie ale nie u nas na Rakowskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!