gratuluję wiary, determinacji i chęci do życia. Powodzenia życzę, radości z syna, męża i wnuków w przyszłości.
Madziu wspaniały artykuł...mów i pisz jak najwięcej się da...pozdrawiam
Pani Magdo życzę dużo dużo zdrowia. Czytając pani felieton naprawdę popłakałam się. Pieknie opisana radość człowieka otrzymania drugiego zycia
Pani Magdo jest Pani Wielka! Często myślę o Pani i wspominam jako jedną z najmilszych i najbardziej pozytywnych osób, które leżały na naszym oddziale. Oby Pani dobroć i poczucie humoru nigdy nie ustawało:-) Życzę dużoooo zdrowia i uśmiechu, ale myślę, że ten nigdy Pani nie opuszcza. Pozdrawiam, Aśka z Oddziału K.
Dobrze że transplantologia w Polsce zaczęła się odbudowywać po haniebnych słowach pewnego ministra kilkanaście lat temu...
Pani Magdzie z Rakowa życzę długich lat w zdrowiu z nowym sercem, a autorce składam gratulacje za artykuł napisany piękną i bezbłędną polszczyzną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!