rade miasta wraz z prezydentem należy wymienić to może zacznie się rozwój
Emerytów na emerytury , dać młodym miejsca pracy, dopuścić młodych do władzy. Stare dziadki i babki bawić wnuki a nie brać się za Rządzenie . Wystarczy przekroczyć granice miasta i od razu widać zmiany na lepsze .
Co zmieniłbyś w Piotrkowie? Na pewno obecną władzę. Nic nie robią aby ulżyć mieszkańcom, tylko ciągle podnoszą opłaty: podatki, woda+kanalizacja, śmieci, ciepło, komunikacja, parkingi. Brak programów rozwoju miasta. Musi nastąpić wymiana pokoleniowa, obecni się przyzwyczaili tylko do administrowania.
A ja bym wszystkich zwolenników platformy obywatelskiej wywiózł do Niemiec od tego bym zaczął
Miasto piękne i przyjazne zadbane i miłe prezydent młody ładny i przystojny No to tylko płacić każdemu obywatelowi miasta za to że tu mieszka tak skromnie 2000 zł co miesiąc i to wszystko
Przede wszystkim podniósł zasiłki dla bezrobotnych a także dać 1000+ a nie tylko marne 500zl.Raz sie pojdzie do focusa i mało co zostaje.
Ja w ptb zmienilbym A raczej wyburzylbym wszystkie markety spozywcze bo to one doprowadzily mnie do upadku
... wladze. Na ludzi myslacych rozwojowych idacych z postepem. Ludzi ktorzy maja wizje tego miasta. Na ta chwile mamy upadajace miasto emerytow...
Zmienic radnych bezradnych na radnych zaradbych. Zapamietajcie nazwiska obecnych radnych i nie wybierajcie ich ponownie. Wypalona grupa wzajemnej adoracji. Tym co obecnie sa w radzie miasta powiedzmy...zegnajcie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!