Z pewną taką... nieśmiałością chciałbym zmienić nawierzchnię kilku ulic tzw. strategicznych. Nie będę się bawił w formularze takie czy inne bo wiem ,że utkną gdzieś albo w biurku jakiegoś urzędnika albo w jego komputerze. Bo jaki sens pytać się na tym forum co by się chciało w tym mieście....zmieniać jak i tak na to nie będzie w praktyce wykonane. Bo rządzący tym miastem wiedzą... lepiej. Pozdrawiam magisterskich pomysłodawców. Mam nadzieje ,że mój wpis pójdzie na ..."antenę". Bo czasami nikogo się nie obraża a komentarze ...cóż ich nie ma.
Do zmiany:
1.prezydent
2.rada Miasta.
Takiej zapaści miasta jak przez ostatnie 8 lat nigdy nie było.
Przyjdą dobrzy rządzący to i miasto zacznie się rozwijać.
Przebudowa hali Relax lub budowa nowej. Piotrków promuje się jako "handballowe miasto" podczas gdy w całej męskiej superlidze mamy najmniejszą halę w której część widoku zasłaniają beznadziejnie zaprojektowane słupy. Jeśli ma to nadal być handballowe miasto to czym prędzej trzeba pomyśleć o prawdziwej hali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!