Naprawdę podziwiam waszą odwagę i rozum nie dajcie się kulawemu i pryszczatemu wciągnąć w sektę dołączcie do ludzi mądrych myślących pokażcie że Piotrków jest też porządnym miastem
Panie Munk wg. prawa jest to przestępstwo o wyłudzeniu danych osobowych i należy to zgłosić do prokuratury,,,dlaczego Pan tego nie zrobił jeszcze ? przecież w tym wypadku jest to Pana obowiązek o wyłudzenie danych wrażliwych ,to jest RODO ,które jest prawnie chronione.
Imię , nazwisko owszem...ale pesel ? po co? listonoszowi pesel? przecież sami sobie go wpisujemy przy głosowaniu ?po co poczcie nasz pesel ? przecież to śmierdzi na kilometr ? a czy na pewno ten mail jet od poczty? czy ktoś sie podszywa ? co na to prokurator?powinno być powiadomienie i o przestępstwie
ART.248. KK
Kto w związku z wyborami.......
....
3) uszkadza, ukrywa, przerabia lub podrabia protokoły lub inne dokumenty wyborcze
....
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Art.249. KK
Kto.... podstępem przeszkadza:
...
3) głosowaniu lub obliczaniu głosów;
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Brak podpisu pod wystąpieniem PP, już świadczy o "powadze" wydarzenia. Nie ma odważnego...?
pesel to najbardziej dane wrażliwe mając to można za kogos spkojnie otzymać kredyt,dlaczego poczta rząda pesellu? przecież jak odbieramyw niej przsyłkę peselu nie pkazujemy...ale poczta to teraz jak rząd ....Nie Peselowi bo zaraz komoricy zapukaja do naszych drzwi
Boguś- jestem z Ciebie dumny.Przecież jak by moje dane osobowe z PESEL-em włącznie dotarły do kogoś nieuczciwego na Poczcie, to ta osoba bez żadnego problemu może pobrać sobie kredyt na moje konto lub zrobić zakupy w sklepie, a ja będę to spłacał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!