metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
optymista ~optymista (Gość)02.11.2014 16:19

"tutejsza" napisał(a):
~tutejsza (Gość)
9 godzin temu, 07:12
słyszałam fajny pomysł

myślę, że ktoś z urzędników prezydenckich albo on sam to czyta

30

kij ~kij (Gość)02.11.2014 19:43

Szanowny Panie Janie- chyba nadszedł czas aby tak oczywiste sprawy po wielokrotnych próbach ich załatwienia trafiały do sądów.Ile lat Pan próbuje wywalczyć zbudowanie zatoki autobusowej na ul. Słowackiego przy piekarni p. Gretki i nic z tego.Chyba trzeba się przepisać do "partii Chojniaka" wtedy pójdzie szybciutko.

60

radny RM - Jan Dziemdziora ~radny RM - Jan Dziemdziora (Gość)02.11.2014 20:08

"kij" napisał(a):
~kij (Gość)
15 minut temu, 19:43
Szanowny Panie Janie- chyba nadszedł

Religia mi nie pozwala na przepisanie się - ha! ha! ha!
Tak na poważnie, to nie powinno się liczyć kto w imieniu mieszkańców zgłasza daną sprawę a tylko potrzeby tychże. Niestety poziom słuchu niektórych decydentów jest marny a do tego dochodzi niechęć itp. przypadłości nie godne pracownika samorządowego, który powinien być dla ludzi a nie odwrotnie

72

kierowca ~kierowca (Gość)04.11.2014 12:27

w dniu wczorajszym kobitka z dzieckiem mi wyjechała, na szczęście wolno jechałem. Może na szybko ograniczenie i próg zwalniający

20

mieszkanka Źródlanej ~mieszkanka Źródlanej (Gość)05.11.2014 22:13

Myślę, że należy się tu małe sprostowanie! Pan Byczyński twierdzi, że lustro na skrzyżowaniu zostało zniszczone przez wandali!? Totalna bzdura! Sama byłam świadkiem jak właśnie podczas kolizji dochodzących na tym skrzyżowaniu lustro zostało dwa razy ścięte przez auta biorące w niej udział.
A tak przy okazji dziś znów było ostre hamowanie aut na tym skrzyżowaniu, na szczęście obyło się bez kolizji...

30

przekora:) ~przekora:) (Gość)05.11.2014 23:43

A ja proponuję rondo! Rondo tam trzeba ustawić! No może próg zwalniający też by się przydał ale jeszcze jedno rondo nie zawadzi postawić:) Najlepiej rondo placek :P

10

radny RM - Jan Dziemdziora ~radny RM - Jan Dziemdziora (Gość)06.11.2014 07:32

"mieszkanka-Zrodlanej" napisał(a):
~mieszkanka Źródlanej (Gość)
9 godzin temu, 22:13
Myślę, że należy się tu małe sprostowanie!

Nastawienie "decydentów" do tego aby poprawić bezpieczeństwo wszystkich uczestników drogowego na tym skrzyżowaniu można poznać
zapoznając się z artykułem we Tygodniu Trybunalskim - str.7

20

Todi ~Todi (Gość)06.11.2014 08:55

Te "wandale przebrzydłe" to samochody bierące udział w wypadkach. Ciekawe naginanie rzeczywistości. Jak się to legendarne lusterko zamrozi lub zajdzie rosą, to i tak nic nie widać. Kierowca musi się wysunąć i bum. Jak jakaś menda chce zarobić na wypadku to jedzie na to skrzyżowanie lub kręci się po osiedlu domków przy Sulejowskiej.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat