Jest taki prowizoryczny stelaż niedaleko wejścia przy ul. Partyzantów (obok budynku dla grabarzy). Ludzie zostawiają tam znicze. Super sprawa.
Najwięcej tracą handlarze, bo klient kupuje wkład za 2-4 zł, zamiast znicza za 15-20..stad ten hejt w komentarzach.
Ha Ha... Pan Jerzy Szczukowski i jego firma JUKO! Autorytet, latami problem z jego firmą i sposobem segregacji które prowadzi zarabiając, kosztem niedogodności okolicznych mieszkańców. Bezczelnością jest to że on będzie segregował czyste, wymyte, wypucowane śmieci. Popatrzcie na historię tej firmy i pana Jerzego i zobaczycie co to jest przyzwoitość i ekologia.
Masz rację, założyć oświetlenie na głównej alejce na cmentarzu. Na co biorą taka kasę, premie sobie robią i zobaczcie jakie auta skromne stoją pracowników i kierwonictwa cmentarza pod kancelaria.
Szacunku dla swoich bliskich postawiłem w tym roku 20 zniczy i mam nadzieję że w przyszłym roku nie postawię więcej zniczy, choć to bardziej zależy od Boga, bądź jak ktoś woli natury. Cytując słowa z artykułu, wkład to paliwo alternatywne, ale już u siebie plastiku spalić nie mogę. Wychodzi na to że ekologia to pętla na szyję, którą jeszcze mamy sobie sami zacisnąć.
Pani w kancelari cmentarza jest bardzo nieuprzejma wydziera się na ludzi nieprzystepna jakby wszystkie rozumy pozjadała znam ludzi co mają groby chodzi im o wymiar z szer 10 więcej a z dl 20 cm więcej choć jest miejsce i nie chce się zgodzić żeby ludzie pobudowali pomnik ale wie ile wziąść na stary grób bo ktoś był pochowany w miejscu z odzysku aż 600 zł to powinno być w jej interesie zeby grób był pusty a nie żeby ludzie musieli za to płacić Co do tej Pani nie powinna spełniać tej funkcji opryskliwa i podła może ktoś by się nią zajnteresowal i zrzucił ją ze stolka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!