Bardzo dobrze, że będzie ta inwestycja. Uważam jednak, że na skrzyżowaniu ul.Rakowskiej z ul. Miast Partnerskich powinno powstać rondo a drugie na pl. Litewskim. Usprawni to znacznie ruch.
Większość opozycji krytykuje totalnie PiS we wszystkich dziedzinach, w sprawie budowy i modernizacji dróg także. . Nie słyszałem i nie widziałem w mediach różnej "maści" aby ktokolwiek w Polsce odmówił przyjęcia jak to mówi opozycja "jałmużny" w postaci: 500+, 13-ta i 14-emerytura i innych.
Przebudowa 2 kilometrowego odcinka ulic w 3-lata, to proszę państwa ŚWIATOWY rekord. To tego stulecia braknie na naprawę zniszczonych piotrkowskich ulic. KOSMOS.
Może niektórzy uznają, że porównanie jest "od czapy", ale w Wikipedii pod hasłem "Stambuł" można znaleźć następujący fragment:
Jak widać, są miasta na świecie, gdzie w ciągu roku może od podstaw powstać 1000 nowych ulic, a są też takie, gdzie na MODERNIZACJĘ dwóch kawałków potrzeba aż trzech lat.
Serio, nie da się szybciej?
Drogę Piotrków od Granicznej do Jeżowa mieli budować w 3 etapach, nikt nie mówił że to będzie jeden etap budowy 2 lata i 5 lat przerwy. Zanim dojadą do Jeżowa to ten pierwszy przez Bujny będzie już do wymiany. Łot taka historia bez happy endu.
A tak się tu co niektórzy wytrząsali na,, Polski Ład". Otumanieni przez niektóre media, nie słuchali, że to nie tylko system podatkowy.
Ta i znów wygra PEUK bo tak jest zawsze i znowu odwalą fuszere bo gdzie robi PEUK to wszystko do poprawy . Czy nikt tego nie widzi tej jakości wykonania ja się pytam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!