Bardzo dobry pomysł z progami zwalniającymi. Jestem za i zobaczymy , kiedy je zamontują.
Jak ktoś nie mieszka na ulicy Sadowej, to nie wie jak dużo samochodów szybko przejeżdża tą ulicą. Sama o mały włos nie zostałam potrącona przez kierowcę, który z dużą prędkością wjeżdżał w ulicę Sadową.
Ja proponuje założyć progi zwalniające na Łódzkiej tam też chodzą dzieci a kierowcy pędzą jak idioci
Był zakaz postoju po prawej stronie na Sadowej przy jeździe od Wojska Polskiego i został zlikwidowany. Ciekawe z czyjej inicjatywy ? !!!!!!! Teraz samochody parkują po obu stronach stosunkowo wąskiej ulicy i kierowcy z konieczności uskuteczniają jazdę slalomem.Zlikwidowanie tego zakazu to kolejny przykład na brak pomyślunku piotrkowskich urzędasów.
Skoro zapytanie o próg zwalniający wpłynęło do Zakładu Dróg i Utrzymania Miasta to mieszkańcy ulicy Sadowej sobie poczekają na odpowiedź. Bo w Piotrkowie nie ma czegoś takiego jak Zakład tylko jest Zarząd Dróg i Utrzymania Miasta.
Propnuję próg na Łódzkiej 64B,niech podróżujący zobaczą jak prezydent miasta dopuszcza się wykroczenia nie wieszając na posesji tabliczki z numerem,pomimo wielokrotnego zgłaszania sprawy do SM !
Na czole sobie progi porobcie. Tam jest ograniczenie do 50 km/h a nie do 30.
Ciekaw jestem kto się zgodzi aby przed jego domem był próg zwalniający. Proponuję aby był przed domem osób wnioskujących. Myślę, że po miesiącu będą chcieli go zlikwidować.
Na Rolniczej tez powinien byc!!!!!!!!!!!! pomiedzy Lelewela a Spacerowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!