Mam 4 skrzynki octu.
sama jesteś patologia i narkomanka cwaniaro tu sie wypisuje bądz odważna i idz tam i powiedz to tym ludziom
Stała się tragedia i trzeba tym ludziom pomóc ale w taki sposób żeby chociaż przywrócić im stan sprzed pożaru ale żeby od razu teksty o bloku na Zamurowej to jest przegięcie, jesli chodzi o TBS na Wojska Polskiego 133 to można wpłacić kase i mieszkać, 12 zł czynsz jak komuś pasi to śmiało i sobie będzie mieszkał, ludzie dostają całe życie wszystko za darmo i im sie wydaje że sie wszystko należ ynawet nie chce sie ubezpieczyć mieszkania przecież to max 200 zł rocznie ludzie weźcie się za siebie i nie trzeba będzie narzekać i łazić do MOPRU. Zastanawiam się też ile z tych mieszkań co spłonęło było opłacanych a ile miało zadłużenia po kilkanaście tyś a teraz będą niewiadomo czego oczekiwać??
zgłoś się do MOPR z taką informacją - tam ewentualnie dalej poinformują poszkodowanych o chęci Twojej pomocy
Chodzą od czerwca po urzędzie takie słuchy, że Krawczyński ps. Ocet ma kandydować jesienią na prezydenta Piotrkowa. Z namaszczenia Chojniaka, a ten z kolei ma iść na kierownika nowej oczyszczalni.
Ja nie mam "wysmarowana octem " octu,ale serce. Kazdego moze spotkac raka tragedia i chetnie pomoge CZLOWIEKOWI nawet tym skromnym kocem by mogl przykryc sie w nocy. I mam odwage podpisac sieprawdziwym imieniem.
Do Wysmarowana octem. I co, upijasz się tym octem nałogowo? Zresztą to widać, że wypalił Ci już mózg. Czyżbyś była dziełem prof.Hazana?
Ja nie mam "wysmarowana octem " octu,ale serce. Kazdego moze spotkac raka tragedia i chetnie pomoge CZLOWIEKOWI nawet tym skromnym kocem by mogl przykryc sie w nocy. I mam odwage podpisac sieprawdziwym imieniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!