Czytając komentarze chce mi się rzygać odrazu patologia może mają że soba jakieś problemy?? A przęsła i huśtawka pewnie na działkach na złom Też można oddać... Porażka
Zlikwidować i postawić świetlicę z prawdziwego zdarzenia.dla dzieci.Pamięta ktoś może świetlicę w ,,Ogródku Jordanowskim'??????Tam się bawiły dzieci pod kontrolą dorosłej osoby kiedy rodzice byli w pracy.Jedną z takich osób była pani Komorowska-wspaniały nauczyciel.Były różne gry ,zabawy ,bilard itd...............
Wszystko wszyscy wiedzą, dają rady co inni mają robić. Dlaczego Pan lub Pani, który/która widział/widziała jak dewastują wandale plac zabaw nie zareagował/zareagowała i nie zawiadomił/zawiadomiła policję. Dlaczego nikt nie chce świadczyć przeciwko chuligaństwu. Mądrować się to każdy potrafi.
Szkoła SP nr 11 zniszczona i niedoinwestowana to co mówić o tym że powinna dbać o plac zabaw który jest pod ich opieką tam jest miejsce spotkań patologii nie widziałam żeby tam dzieci ze szkoły korzystały z tego placu jeżeli plac należy do szkoły to szkoła powinna zabezpieczyć prawidłowo ten plac i jeżeli jest coś zdewastowane zgłaszać szkody na policję i do UM jeżeli szkoła nie reaguje to patologia z tego korzysta
przęseł można szukać na działkach sama byłam świadkiem jakdwóch panów odkręcało i niosło na działki,które są tuż obok
Skoro tą część miasta zamieszkują ludzie z "różnych" środowisk to co się dziwić
...w końcu przecież to plac zabaw... no to sie młodzież tez bawi... A tak na poważnie. Moze by tak ten plac ogrodzić i zamykać na noc...
Najlepszym wyjściem byłoby ustawić tam monitoring 24h na dobę bo sam remont nic nie pomoże bo patole muszą się gdzieś bawić jak się nie ma na lokale! A propos huśtawek to pamiętam że jedna była dwa tygodnie drugą zniknęła w zeszłym roku ciekawe na czyich działkach można by się pohuśtać?
To jest miejsce libacji alkoholowych patologii od lat i nikt nic z tym nic nie robi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!