Waara od nauczycieli większość to kobiety wreszcię nie wutrzymały i prawidłowo zastrajkowały maja takie praeo jak kazdy.Byleś czyjeś dzieci uczył zobaczycie jskie to "nieraz fajne".
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NSUCZYCIELI I TYCH ,KTORZY SIE ZE STRAJKU WYLAMUJĄ.
Miasto roboli po podstawówce będzie podnosić głos w sprawie strajku i edukacji. Nauczyciele, jestem z Wami! Nie dajcie się stłamsić tej grupie piotrkowian, która ma jakiś kompleks niedouczenia. Chcecie kokosów nauczycieli- na studia zapraszam i wtedy głos zabierać!
wszyscy nauczyciele do gruntownej weryfikacji , uczniów ubyło ,, nauczycieli przybyło , strajkujący w pierwszej kolejności do zwolnienia ,zobaczmy jak ci wkształceni odnajda się w NORMALNEJ pracy ,nie 3 godziny przez 8 miesięcy ,,13 i 14 dodatkowo 1 rok zdrowotnego , a gdzie efekty ich pracy , dlaczego zmuszeni jesteśmy KUPOWAĆ korepetycje ?
zwolnić wszystkich strajkujących , od września nowy nabór po weryfikacji , tylu młodych ambitnych /bez koneksji/ podejmie prace , przecież nikt nikomu łaski nie robi ,jak nie pasuje wynocha
Teraz są podwyżki, a poźniej stopniowe ograniczanie przywilejów nauczycielskich... Juz teraz słychać glosy, ze w ciągu kilku lat prace moze stracić co 4 nauczyciel... Ciekaw jestem kiedy rozpocznie sie bratobójcza walka o etat i wygryzanie kolegów i koleżanki po fachu... Obawiam sie ze nauczyciele przez ten strajk pogorszą sobie warunki i zatesknia za "starymi czasami"
Rytmiczka w przedszkolu ma zarabiać tyle samo co nauczyciel chemii w LO... no cos tu jest nie halo... Podwyżki owszem, ale tylko dla najwybitniejszych nauczycieli!
Najlepiej zwolmić wsxystkich i myslicie ze za 1900 na reke przyjda mlodzi zdolni byliby glupi szukaja lepszej platnej pracy,niech przyjda ukraincy do polskich szkól .Jest to zawód niewdzieczny uzerac sie z dziecmi i pretensjonalnymi rodzicami.Rodzice niech uczą swoje dzieci sami.
Utrzymanie jednego więźnia miesięcznie kosztuje 3150 zł -dane za 2017, ja nie mam tyle na pasku. I to ok?
Nauczyciele! Macie proponowane podwyżki i jeszcze Wam źle? Mało? a może powinniście spróbować innej pracy? Po 170 godzin w miesiącu albo jeszcze więcej za podobną pensję?Dosyć tego! idźcie po rozum do głowy! Szanujcie swoją pracę, uczniów i rodziców!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!