Jak mawiala jedna postać historyczna - nieważne kto glosuje, ważne kto liczy glosy
Konstytucja,Konstytucja. Właśnie konstytucja określa kiedy są wybory. Szanse kandydatów są równe zeru na wygranie z obecnym Prezydentem i to jest powód aby się nie odbyły w konstytucyjnym terminie. Państwowa Komisja Wyborcza potwierdziła ważność z prawem podejmowanych działań w sprawie przeprowadzenia wyborów w maju. Ani kroku w tył, by opozycja wyznaczała termin wyborów.Obowiązuje konstytucja na którą opozycja się tak ochoczo powoływała.Przykład z p.Giertycha: jak wygra wybory ktoś z kandydatów opozycji-to należy je uznać ,jak Prezydent Duda - zaskarżyć wybory jako nieważne,tak wygląda Konstytucja wg opozycji totalnej.To jest właśnie kpina i szydera z demokracji . Konstytucja,Konstytucja.
Nigdy w życiu nie opuściłam żadnych wyborów, odkąd jestem pełnoletnia, ale tym razem odpuszczam, bo nie zamierzam brać udział w tej farsie. Taniej by wyszło, gdyby Prezes po prostu zarządził, że na stołku dalej będzie siedział Adrian. Bo do tego to się mniej więcej sprowadzi - przekłamywania wyników, fałszowania kart do głosowań. No przykro mi, ale ja do obecnego rządu nie mam za grosz szacunku - to są metody rodem z PRL. Kłamstwa i propaganda.
jaki problem pójść na spacer niedzielny i zagłosować, a braków w komisjach wyborczych to ściema, wszystko już obsadzone
Żebyście się w tych komisjach pozarażali wy fanatyczni pazerniacy!!!!
Immunolog dr Paweł Grzesiowski powiedział, że jego zdaniem najpierw nosiciel musiałby "świadomie nakasłać, nakichać" na papier, a później odbiorca musiałby przesyłkę "bardzo dokładnie obwąchiwać i wtedy mógłby się zarazić".
a do sklepu wychodzicie? a do apteki? to co za problem wrzucić list do skrzynki? jakie tu widzicie zagrożenie? najwyżej dla osób pracujących w komisjach - ale oni sami się zgłosili. więc w czym problem?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!