a do sklepu wychodzicie? a do apteki? to co za problem wrzucić list do skrzynki? jakie tu widzicie zagrożenie? najwyżej dla osób pracujących w komisjach - ale oni sami się zgłosili. więc w czym problem?
Immunolog dr Paweł Grzesiowski powiedział, że jego zdaniem najpierw nosiciel musiałby "świadomie nakasłać, nakichać" na papier, a później odbiorca musiałby przesyłkę "bardzo dokładnie obwąchiwać i wtedy mógłby się zarazić".
Żebyście się w tych komisjach pozarażali wy fanatyczni pazerniacy!!!!
jaki problem pójść na spacer niedzielny i zagłosować, a braków w komisjach wyborczych to ściema, wszystko już obsadzone
Nigdy w życiu nie opuściłam żadnych wyborów, odkąd jestem pełnoletnia, ale tym razem odpuszczam, bo nie zamierzam brać udział w tej farsie. Taniej by wyszło, gdyby Prezes po prostu zarządził, że na stołku dalej będzie siedział Adrian. Bo do tego to się mniej więcej sprowadzi - przekłamywania wyników, fałszowania kart do głosowań. No przykro mi, ale ja do obecnego rządu nie mam za grosz szacunku - to są metody rodem z PRL. Kłamstwa i propaganda.
Konstytucja,Konstytucja. Właśnie konstytucja określa kiedy są wybory. Szanse kandydatów są równe zeru na wygranie z obecnym Prezydentem i to jest powód aby się nie odbyły w konstytucyjnym terminie. Państwowa Komisja Wyborcza potwierdziła ważność z prawem podejmowanych działań w sprawie przeprowadzenia wyborów w maju. Ani kroku w tył, by opozycja wyznaczała termin wyborów.Obowiązuje konstytucja na którą opozycja się tak ochoczo powoływała.Przykład z p.Giertycha: jak wygra wybory ktoś z kandydatów opozycji-to należy je uznać ,jak Prezydent Duda - zaskarżyć wybory jako nieważne,tak wygląda Konstytucja wg opozycji totalnej.To jest właśnie kpina i szydera z demokracji . Konstytucja,Konstytucja.
Jak mawiala jedna postać historyczna - nieważne kto glosuje, ważne kto liczy glosy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!