ŁKS wziął słowa Kopaczowej zbyt bardzo do serca i rzuca kamieniami nie w dinozaury a w szyby hahaha.
Apav jednego kozaka z lks i na komende z nim bedzie wszystko jasne co gdzie kiedy kto takie kozaczki
Te barany byli też na OSiRZE po chłopaka 17 lat w 15-20 widziałem ich jak szedłem na siłkę.
Pseudokibice = chuligaństwo. Niby kibicowanie jakiemuś zespołowi daje im tylko pretekst do bicia.
Nie rozumiem, wiedzieli gdzie delikwent mieszka i zamiast czekać na niego, to powybijali szyby i zasmrodzili klatkę?! To haniebne. Jeśli to pseudokibice to mam do nich kilka słów. Większość kiboli uważa się za wojowników, a takie posunięcie to skur...ntwo. Przecież w tym bloku mieszkają starsi ludzie, dzieci! A wy rzucacie kamieniami i rozwalacie śmierdzący ładunek? Takie zdarzenia to regularność w Afryce i Azji... .Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk i zaczniecie się zachowywać jak cywilizowani kibole.
Może wreszcie piotrkowska Policja zajmie się piotrkowską patologią. Dla takiego elementu miejscem przebywania są Zakłady Karne. Podobno Polska jest krajem cywilizowanym.
Piotrków to miasto z wielkimi tradycjami kibicowania Widzewowi. Przez pieniądze , interesy paru frajerów poszło za jednym pseudogangusem, a za nimi poszli małolaci lubiący płynąć w głównym nurtem. Ilu tych wielkich ełkaesiaków latało w barwach Widzewa? Większość, zwłaszcza starszych. Dobrze, że są jeszcze w Piotrkowie ludzie wierni i honorowi. Szacun FCP!
ŁKS cwaniaki jak w pięciu dorwą jednego!!! Chcecie sprawdzić swoje siły to poczekajcie aż będą wykopki i w pole ręcznie pyry kopać. Bo to co robicie to nie jest kibicowanie a zwykłe bandziorstwo!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!