Honorowi mężczyźni załatwiają takie tematy solo ...zaznaczam honorowi!!!tylko malutcy dzikusy w tak ordynarny sposób zachowują się. Jakim trzeba być tchórzem aby w grupie demolowac mieszkanie ???Żaden szanujący się obywatel nie powinien tak postępować.
Tak się spinacie o te łódzkie drużyny, a najlepsze jest to że sama Łódź ma was ...gdzieś. Łodziacy traktują mieszkańców Piotrkowa z pogardą tak samo jak EP traktuje z pogardą EPI.
Typowe zachowanie kibiców łks w Piotrkowie. I nie wrzucajmy obu stron do jednego worka, bo ja tutaj zadnego podobieństwa nie widzę.
LKS co jeszcze tej kobiecie zrobicie?Przejechaliscir jej syna.wybiliscie szyby w oknach.spaliliscie auto.No pochwalcie się co jeszcze potraficie PATOLE.
Zacznijmy od tego, że piotrkowska policja to jest największy kabaret świata...
"Kibice" ? To samo na os. Mickiewicza, "kibice". Wszędzie pomalowane mury.Ćpuny jedne.Podejrzewam,że na trzeźwo to odwagi nie mają by z chałupy wyjść.
Jeżeli to to mieszkanie co dobrze widze to tam w
Środku dzieje się dużo więcej zła nż te powybijane szyby.
Czy Policja nie potrafi z tym ŁKSem zrobić porządku???Wiedzą doskonale, kto tam urzęduje i co??? Ludzie bez Honoru do jednego przyjeżdżają w 20 pajace!!! Prawda jest też taka, że Widzew też ich dobrze zaczyna obijać i nie ogarniają tematu.
Kibice Widzewa i ŁKS to są prymitywne organizmy zazwyczaj posiadają tylko wykształcenie podstawowe czyli zwyczajne pół mózgi :) przechadzaja się po swoim rejonie zazwyczaj w zbyt dużym dresie pochodzą z patologicznych rodzin piją piwo do porzygu ...W życiu nie dorobia się niczego ...mi tacy groźni chłopcy z bramy mogą umyć szybę na światłach i tyle ewentualnie zatrudnić mogę żeby mi auto umyl i tyle :) to i tak zbyt skomplikowane dla nich..Jeśli któryś to czyta w co wątpię :p to lenie śmierdzące do pracy A nie pić piwsko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!