metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)10.01.2020 11:21

Wrzucę do puszki nawet i tysiąc złotych ale chcę paragon

76

Q ~Q (Gość)10.01.2020 19:54

Tej zgranej kapeli mówimy zdecydowanie NIE~!

94

gość ~gość (Gość)10.01.2020 16:48

Robta co chceta,tylko nie siejcie propagandy,bo za chwile o karze się że zbirec będziecie siłą
Naiwnych nie brakuje w tym kraju

62

Polter ~Polter (Gość)11.01.2020 08:22

Poruszenie w mediach takie jakby Jerzy O. zapewniał co najmniej połowę budżetu nfz.

53

EP ~EP (Gość)10.01.2020 17:01

Nie cierpie nagonki,kojarzy mi sie z polowaniem i tak co roku przedstawiany jest ten kabaret
Myślę że w najbliższy weekend nie będę atakowany przez Fanatyków jakieś tam organizacji

95

serduszko ~serduszko (Gość)11.01.2020 12:05

Przypominam kolejny raz, że udział w Wielkiej Orkiestrze nie jest OBOWIĄZKOWY, więc nie ma powodu się irytować i ośmieszać.

10

w ~w (Gość)11.01.2020 00:13

„światełko do nieba” szkodliwe dla piesków ... strach i stres

51

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)10.01.2020 21:57

Macie tu wyborcy Macierewicza - nie róbcie już wiochy z tej wymierającej mieściny, zawierzenie Maryi niestety nie pomoże w rozwoju ciemnogrodu, raczej ma tragiczny wpływ na miasto z uwago na ograniczenie otwartości w poszukiwaniu pozytywnych rozwiązń rozwojowych, w google trzeba wiedzieć co wpisać! - A jak wam nie pasuje to nie korzystajcie ze sprzętu zakupionego z fundacji WOSP, poczytajcie co to są fundacje bo są też fundacje pro kościelne i pro pisowskie np słynna trwoniąca miliony Polska Fundacja Narodowa- https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polska-Fundacja-Narodowa-wydaje-miliony-na-propisowskiego-historyka-7740088.html -

36

gość ~gość (Gość)11.01.2020 16:49

Rodziłam córkę i byłam podłączona pod sprzęt ufundowany przez WOŚP, córka po urodzeniu przebywała w urządzeniu podgrzewającym ufundowanym przez WOŚP, badanie słuchu robione miała również sprzętem ufundowanym dzięki zbiórkom WOŚP. Zawsze brałam udział w zbiórkach WOŚP biorę i brać będę, a hejterzy to niech w końcu sami coś zrobią pożytecznego zamiast bez sensu tracić czas i komentować akcje, która przekracza granice ich zrozumienia, ponadto większość z nich ocenia według własnego wzorca moralnego czyli jakby mogli to by te puszki z pieniędzmi najchętniej ukradli. Tylko później super mamunia, która w ciąży fajki paliła korzysta ze sprzętu WOŚP, bo dziecko rodzi się z niedowaga albo z innymi problemami, które potrafią wyjść po paru latach. Ogarnijcie się i przestańcie już jechać na ta Orkiestrę, bo później dzidziuś się rodzi i korzystacie ze sprzętu, bo państwa nie stać na jego zakupienie tylko Owsiak od lat ciagnie ten pociąg i do tego mali i głupi ludzie ze swiatopogladem co najwyżej płaza plują na ta inicjatywę. Zamiast rzucać hejtem pochwal się jeden z drugim co ostatnio zrobiłeś pożytecznego,

21

Antonio14 ~Antonio14 (Gość)11.01.2020 23:20

A ja nie dam ani grosika na OWSIAKA... Nie będę bogacił cwanego interesanta od puszek,, naiwny naród.....
Pomagam fundacji Anny Dymnej, i Ewy Błaszczyk... Tu nie ma oszustwa i wałków... Tu się pomaga!!!
A Wy rupta co hceta.. :)

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat