Księżom i PISiorom znów będzie nie w smak, że WOŚP pomaga. :)
Kto chce niech daje . Od kupowania sprzętu do szpitali jest NFZ . Owsiak zrobił sobie na tym niezłą formę utrzymania bo pensję ma niezłą a i żona też tu zarobi . Ale jeśli kogo kol wiek to uszczęśliwi to ja nie mam nic przeciwko
Przypomnijcie co piotrkowskie szpitale otrzymały od tej orkiestry,kasy coraz wiecej a sprzętu co gołąb narobił
Pie........cie i tyle obrońcy dobrej zmiany! Tylko co wtedy gdy twoje dziecko wnuczek członek rodziny będzie korzystać ze sprzętu wośp to wtedy też będziecie tak marudzić? Daje kto chce nikt nikogo nie zmusza! Pisiory tyle kasy dają tyle szatanowi z Torunia z publicznych pieniędzy i to jest wporządku? Nie dajecie to się od........ie w kulturalny sposób.
Szkoda , że sprzęt z serduszkiem jest tylko dla wybranych.
Właśnie pochowałem brata, który nie był uprzywilejowany.
Najwięcej to powinni dawać politycy, pracownicy NFZ , skoro nie potrafią zapewnić właściwego finansowania służby zdrowia
Ludzie ale u was nienawisci.Nie chcesz nie dawaj.Ja np.nigdy nie dałem złamanego grosza bo to chore by dawać
Pewnie, najłatwiej siedzieć w domu, nic nie robić i krytykować... Jakie to polskie i piotrkowskie... Ja uważam,że to co robi Owsiak jest wspaniałe i gorąco mu kibicuje. Mimo że nie zawsze zgadzam się z jego wypowiedziami i światopoglądem. Ale liczą się czyny
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!