Referendum w sprawie odwołania chyba jednak będzie. Można sobie mówić że to jego prywatna sprawa ale to nie jest tak do końca, bo rzeczywiście co się stanie gdy awansuje w hierarchii partyjnej i za kilka lat obejmie ważną funkcję państwową a rosyjska agentka pomacha mu przed nosem i go wciągnie w grę pod tytułem albo ty nam wszystko co wiesz albo my wyborcom o Tobie co wiemy. Można go rozumieć że rzeczywiście człowiek młody pod dużą presją podejmowania decyzji z dużym temperamentem Można tłumaczyć też tym że być może nie dopasowali się z żoną seksualnie i on potrzebuje dużo a żona nie chce prawie wcale albo mało bo tak też czasem bywa... tylko po co to tłumaczyć bo jako polityk jest już spalony i doskonale ten chłopak o tym wie że przez to do miasta Trybunalow nie przyjedzie żaden znaczący coś polityk z rządzących bo nie mogą sobie pozwolić na pokazywanie się z kimś kto zdradził żonę mimo że sami mają więcej za uszami. Szkoda mi najbardziej żony bo wygląda na sympatyczną i ciepłą osobę a także chłopaka pani asystentki i skoro to jeszcze nie był jej mąż to może być wdzięczny prezydentowi że przeleciał mu dziewczynę bo to nie był dobry materiał na żonę. Niech żyje uśmiechnięta kolorowa Polska bo Pan Julek to z koalicji jest chyba po tych zdjęciach z tfuskiem :)
Niech ktoś napisze o co chodzi konkretnie,bo jak mam 15reklam zamykać żeby artykuł przeczytać to mnie krew zalewa.
A co na to pani poseł Elżbieta Radziszewska? Czy nie jest jego mentorką? Na jej fb mają tyle wspólnych zdjęć.
Powinien zrezygnować z pełnionej funkcji.Skandal obyczajowy. Jaki przykład dla innych. Wstyd!!!!!!
Napisali, bo musieli coś napisać. Tyle, że pisząc cokolwiek, nie napisali nic. Przykro się na to patrzy i jeśli to prawda, co mówią, to całym sercem jestem z tą (tymi), których skrzywdził. Pamiętać trzeba, że nie pomoże tutaj zatrudniona "specjalistka" od usuwania komentarzy i "czyszczenia" postów. Tych najbardziej bolesnych i tego, co zrobił nie da się usunąć...
Ludzie naprawdę to was rajcuje? Nie wiemy co nam za chwilę na głowy spadnie a wy zajmujecie się obyczajówką? Zróbcie drobny wysiłek książkę poczytajcie, z dziećmi się pobawcie
Starych rodziców odwiedźcie albo wnuki
on myśli że co wolno wojewodzie to nie tobie smro........dzie. Pan na włościach
Jakie miasto, taka telenowela. Brak reakcji na tragedię, strach przed zajęciem stanowiska. Strusiowe, mnie to nie dotyczy.Ryba psuje się od głowy. Wszyscy to wiedzą. Słabe to, panie. Jakaś autorefleksja?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!