metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Yyyyy ~Yyyyy (Gość)21.02.2025 13:34

Jestem w szoku ! W końcu można powiedzieć że media stały się niezalezne w Piotrkowie ! Ciekawe co jeszcze na niego wyjdzie bo wyjdzie na bank ! I to coś grubszego niż romanse ! Myślę że taki był jego plan od początku jedna kadencja ale za to na bogato dla siebie i znajomków !

351

zawiedziony wyborca ~zawiedziony wyborca (Gość)21.02.2025 13:22

Jak już portal o tym piszę to znaczy,że już trza się szykować na nowego Prezydenta.Do tej pory niewygodnych komentarzy portal nie publikował moich było kilka,innych nie wiem,ale z tego co napisała republika musiało być więcej.Więc co się stało?Tego się już nie zatrzyma.

354

,jnmdbh agxa ~,jnmdbh agxa (Gość)21.02.2025 13:38

Panie Prezydencie, osobo publiczna, jeśli ktoś napisał bajkę, to zgłoś to do prokuratora. Obronisz się, ale musisz dać na to dowody. Ale jeśli nigdzie tego nie zgłosisz to znaczy, że ta bajka na róznych portalach jest prawdą. A wtedy żegnaj Panie Wiernicki, nie spełniasz roli Prezydenta. Jesteś gorszym prezydentem od wszystkich prezydentów do tej pory

333

Radny ~Radny (Gość)21.02.2025 13:39

Czy w urzędzie jest sex afera?

221

niesmak ~niesmak (Gość)21.02.2025 13:46

I to by było na tyle....Panu Prezydentowi już dziękujemy. Starczy nam afer na cały rok - odwołanie Czechowskiej - mobbing, studia MBA za pieniądze podatników, afery rozporkowe.....To ma być prezydent na trudne czasy???? To jest młody chłopak, który nie dorósł do stanowiska jakie mu powierzono i który nie potrafi docenić zaufania jakie okazali mu wyborcy. Kłamstwa w kampanii wyborczej pomijając, bo okazuje się, że biznesman z niego żaden, na garnuszku żony tylko w lansie i kręceniu rolek nie ma równych i czczych obietnicach. Mija rok i czego to nie naobiecywano....a ile zrobiono?????

401

parę uwag ~parę uwag (Gość)21.02.2025 13:41

1. Proszę podpisywać się imieniem i nazwiskiem.
2. Czy to jest portal informacyjny, czy propagandowy? Jeśli to pierwsze, to o co chodzi w tym "artykule"?

1010

wieżaciśnień ~wieżaciśnień (Gość)21.02.2025 13:47

ostrzegałam

182

wpt ~wpt (Gość)21.02.2025 13:50

To było do przewidzenia ze Pan Juliusz nie udźwignie tego ciężaru. Co gorsza nadal nie widzi tego co zrobił. Skoro kilka miesięcy temu tak był za swoją drugą połową i bronił jej jak niepodległości a teraz robi takie rzeczy, to jak mu wierzyć w to co mówi i robi. Ja straciłem wiarę i szacunek. Nie ta głową myśli się Panie Prezydencie

332

MaskaOpadlaKoalicji ~MaskaOpadlaKoalicji (Gość)21.02.2025 13:54

Wiem że można lepiej to hasło z plakatu pana prezydenta nabiera nowego znaczenia ....

191

Jakjak ~Jakjak (Gość)21.02.2025 13:56

Policja ma jasne dowody na całą sytuację a w dziwny sposób wszyscy milczą i rozmawiają ogródkiem, tak żeby nikt nie usłyszał i się przypadkiem nie dowiedział…..
Cieszę się, że na Pana nie głosowałem panie Niewiernicki!

271

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat