widzę,że pan Włostowic ma zdrowe podejście do sprawy. Popieram pana krytykę piotrkowskiej rzeczywistości, chociaż sam już w tym mieście nie mieszkam. Natomiast Piotrkowianin powinien zrzucić klapki z oczu i spojrzeć krytycznym okiem na otaczającą rzeczywistość zamiast krytykować człowieka który ma zdrowe podejście do sprawy.
Jeśli Pan nie mieszka to co Pan może wiedzieć. A Pan Włostowic to cóż...czekam aż coś zrobi - pomysły świetnie i genialne tylko coś z realizacją mu się nie spieszy - proszę startować w wyborach.
A jednak wchodzisz na stronę "zaścianka" - zazdrość zżera jak się mieszka w Łodzi, w której nie ma nic prócz Manufaktury.
Czy na pewno mnie miałeś na myśli? A może jednak podszywacza: ~Piotrkowianin(II) (Gość)?
Oczywiście, że "pav_cio" ma na myśli ~Piotrkowianina(II) (Gość) - podszywacza, co to nie ma odwagi, by się zarejestrować na forum, tylko strzela zza węgła.
Z tym się zgadzam,miasto TRAGICZNE!!
Piotrze może popatrz na swoją odwagę - idź proszę bardzo do centrum Miasta, czy pod urząd, pokaż, że masz jaja i wykrzycz swoje zdanie na temat Piotrkowa itd. Sam nie masz odwagi, by się podpisać nazwiskiem, zgrywasz lokalnego patriotę, a w rzeczywistości poza krytykanctwem nie mającego niemal żadnych podstaw merytorycznych nie robisz nic dla tego Miasta. Czytając Twoje komentarze ze wszystkich wątków można wysnuć jeden wniosek: Piotrków obecny to takie samo Miasto, jak 10, 15, 20 lat temu. Może rzeczywiście powinieneś przejść się trochę po Mieście i porównać to z obrazami ze swojej młodości jak to maszerowałeś z czerwoną chorągiewką i pozdrawiałeś lokalnych możnowładców stojących na trybunie. Rada prosta - wyjedź, bo z tego co widzę męczysz się w tym Mieście biedaku, a i Miasto takich obywateli nie potrzebuję. Fakt - dużo jest do zrobienia, nie neguję tego. Ale dla Ciebie cudownie jest jak się nie robi nic - ale to cecha wszystkich nierobów - oczekiwać złotych gór i krytykować jakąkolwiek inicjatywę.
PS: Piotrkowianina przepraszam - nie widziałem, że ktoś taki wypowiada się w tym temacie, a później już nie chciałem zmieniać nicka żeby nie wyglądało tak, że urywam tok swej wypowiedzi. Przy następnym temacie zmienię nick. A nic Piotrkowianin(II) to nie to samo co Piotrkowianin.
A czemu miałby się podpisywać nazwiskiem? Nie ma takiego obowiązku.
~Piotrkowianin(II) (Gość) - napisz do mnie na PW lub maila, mam dla Ciebie bardzo ciekawą wiadomość. Na pewno będziesz tym zainteresowany i Ci wyślę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!