Mieszkam na wsi 10 km od PT i u mnie nie śmierdzi... Czyli dobrze mieszkać na prowincji skoro takie macie problemy:-D
A dlaczego nikt nie pisze o smrodzie z Juko? I szczury jak koty latają po torach i po osiedlach domków jednorodzinnych
Przykre ale to miasto słynie z różnych mało pozytywnych zjawisk, ale wszyscy musimy pamiętać mamy zawsze wybory!
Kiedyś czytałem artykuł w którym rolnicy wyżalali się, że ludzie wyprowadzają się na wieś i narzekają, że im śmierdzi. No to nie po to zostałem w mieście by mi śmierdziało... wypad ????
Skoro wali regularnie od ponad roku to nowi a gnojowicy. Kto widział rolnika z gnojówka na polu zimą?!
Panie prezydencie miał pan przejść do historii jako twórca mediateki, z hipoteką niestety ale smród w pańskim mieście wygrywa ze wszystkim
Po tym miescie mozna spodziewac sie tylko wszystkiego najgorszego.Po co drazyc temat,skoro i tak sie nic nie zmieni?Zrobili cos trucicielowi co do kanalizacji odpady chemiczne wlewal?
Do tych co narzekają na ten stan rzeczy. Nie jedzcie mięsa,warzyw i innych płodów rolnych. Konsumujcie trawę i kamienie spod waszych mieszkań i nie wydalajcie. Wtedy macie prawo się odzywać. Dziękuję za uwagę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!