Do tej pory myślałem, że szkoła jest dla uczniów. Teraz wiem, że szkoły są dla nauczycieli.
Cześć i chwała działaczom KODu za udział w manifestacji w obronie praworządności kraju zorganizowanym w Rynku Trybunalskim! PIS zepsuje reformę edukacji, jak wszystko pozostałe w tym kraju i na arenie europejskiej. Szkoda słów!
Lenie do roboty,bo wprowadzimy wam stawkę godzinową i będziecie zarabiać po 1000 zł.
Gimnazja zlikwidować trzeba, ale nie na wariackich papierach, to musi potrwać. A co do nauczycieli, gromada zakompleksionych przestraszonych ludzików, którzy boją się walczyć o swoje, bo po co się wychylać. A może rodzice za nich będą protestować?
Martwił się ktoś pracownikami likwidowanych fabryk?
Poza tym, nie oszukujmy się uczniów ani materiału nie ubędzie, raczej wręcz przeciwnie. Utnie się jedynie (upchniętym) ludziom pełniącym funkcje dyrektorów, wicedyrektorów i administracji w likwidowanych gimnazjach . Bo przed szkołą średnią teraz będzie jedna szkoła a nie dwie... . I jeszcze jedno każdy rozsądny pedagog i psycholog potwierdza, że kończąc 6 klasę podstawówki to "najgłupszy" wiek na zmianę szkoły.
Za robotę by się wzięli, a nie strajkują. Pewnie boją się, iż utracą część udogodnień z karty nauczyciela. Fajnie się płacze ale bądźmy szczerzy to chodzi o własne dupy a nie strach o edukację.
No gdzieżby tam w kolebce PIS takie ekscesy, przecież tutaj Macierewicz śmiga ulicami, jak nie fizycznie ciałem, a jak go nie ma, to duchem jest obecny. Dobry z niego batiuszka, zorganizował nawet piotrkowianom piknik wojskowy, chociaż nie wiem czy można go zaliczyć bo nie był odczytany apel smoleński, a wielu prawdziwych Polaków na niego czekało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!