metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
derty ~derty (Gość)31.03.2017 10:23

Szopka POlityczna i lewacka ustawka aby tylko w PIS uderzyć. Nie dajcie sobąmanipulować że tak wiele szkół strajkuje. u nas w regionie tylko JEDNA szkoła w Tomawie. No tłumy normalnie

1613

monia ~monia (Gość)31.03.2017 10:34

takie reformy robi się wolno i mądrze ,cyrk na kółkach

154

fred ~fred (Gość)31.03.2017 10:53

Świat nie stoi w miejscu i nie będzie się zastanawiał czy nauczyciele, uczniowie mają czas na to czy na tamto. ze szkołami jest źle mamy miliony magistrów co niewiele jak na magistrów umieją. Chcecie czasu możecie przegapić wasz czas. Ślepcy tylko nie chcą widzieć jak wyglądają Chiny, jak zmieniły się Emiraty, co się dzieje w Indiach i np.: Brazyli. Na co chcemy czas na mądre decyzje których nikt nie zagwarantuje że są mądre. Lepiej próbować coś robić, nie lubię kaczyńskiego ale tych durnot już nie sposób słuchać. szkoły uczą źle, nie przygotowywują do zawodu ani życia nie wychowują, więc co robią - chcą czasu a ja pytam na co? Nikogo nie chcę obrazić, chcę naprawdę aby zmieniło się w tym kraju a kiedy to się stanie?

52

aaaaa ~ aaaaa (Gość)31.03.2017 10:59

Pierwszy raz nie walczą o podwyżki to jestem za ale jak nie walczą o to to frekwencja i mała

40

Kardasz ~Kardasz (Gość)31.03.2017 11:09

Niepowtarzalna okazja wyrzucenia ze szkół ,,wybitnych pedagogów" i podniesienia poziomu. Dlaczego np: nauka języków w szkole, wymusza na rodzicach posyłanie dzieci na dodatkowe ,, korki". Język się zmienił, poziom jest wyższy, a może jest to napędzanie klientów...
Współczuje nauczycielom od plastyki, muzyki i W-fu... brak popytu.

124

ułożony ~ułożony (Gość)31.03.2017 11:10

Dwa postulaty strajku to:
-podwyżka 10%
-utrzymanie miejsc pracy i płacy do 2022 roku
Pierwszy raz nie walczą o podwyżki :))))

75

Radny ~Radny (Gość)31.03.2017 11:36

Jak nie lubie chojniak a tak załatwił sobie ze nikt mu w mieście protestować nie będzie .a Wanda Wasilewska niech pali opony na wiejskiej bądź w ogrodzie .i pozdrawiam odchodzacych dyrektorów szkół 13.16. ....

35

Sąsiad z piętra obok ~Sąsiad z piętra obok (Gość)31.03.2017 11:42

Tylko Kaczmarka jeszcze zdejmijcie bo nie wie nic.

83

Regina ~Regina (Gość)31.03.2017 12:28

Cyrk śmiechu warte proszę pana Prezydenta żeby wygonił wszystkie emerytki to będzie super miejsca wolne będą dla młodych

91

Lena ~Lena (Gość)31.03.2017 12:33

PO protestuje przeciwko reformie edukacji. A co robiła w czasach swoich rządów!? MEN: W latach 2008-2014 zlikwidowano ponad 2500 szkół

105

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat