rozslawila sulejow na cala polske jaka to szkola niedobra policja iwogole wszyscy sie czepiaja a to ze mieszka z ksiedzem to maly szczegol
Jaki poziom komentarzy. Czy Sulejów to faktycznie miasteczko myślących inaczej. My w Piotrkowie mamy duzo większy poziom kultury i intelektu.
To ile w końcu obecny burmistrz przeznacza pieniędzy na propagandę w mediach ? Podliczył już może to ktoś ?
Do język lata jak łopata......co ty wiesz??? masz żal do radia o co?o to ze wkoncu ktoś powiedział prawdę??? I bardzo dobrze się stało. Twój komentarz pierwsza klasa, nie wytrzymam ze śmiechu :-) bardzo dobrze było napisane i oczywiście audycja w radio wyszła super. Twoim zdaniem to te dzieci miałyby być pośmiewiskiem???? Hahahaha nie tędy droga.I oczywiście dla zainteresowanych nigdy nie dopuścimy do takiej sytuacji.
Heh córeczka księdza Darka, stacjonujacego w gm. Grabica. Nie popieram przemocy w szkole, ale niestety jak mamusia wybiera jako drogę życia rolę utrzymanki kapłana to później dzieci płacą.
Żałosne dziennikarzyny z radia strefa jak i z prasy powinni sie w czoło puknąć i trochę pomyśleć nad konsekwencjami robienia dziewczynie zlej slawy mam nadzieję że ona da sobie z tym rade trzymaj sie dziewczyno
Artykuł chyba sponsorowany - tyle z tego się dowiedziałem. Reklama
"Tygodnia Trybunalskiego".
z tego co mi wiadomo to z tego gimnazjum już kilkanaście uczniów zmieniło szkołę po tym jak dyrektorka nie reagowała na przemoc w jej szkole .Rodzice po prostu zabrali swoje pociechy .I bardzo dobrze zrobili .Została sama śmietanka jak chcecie nauczyć dziecko wyzwisk to polecam gimnazjum w Sulejowie idealne miejsce doszkolić się w wyzwiskach.
Kuratorium oświaty jednak kieruje sprawę do rzecznika dyscyplinarnego czytaliście już w dzienniku łódzkim .przebiegły redaktor K B. Jeszcze nie jest w temacie dziewne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!