Luzik...niektórzy mówią "kozak w necie, p...da w świecie". :-)
Ps. Przepraszam za wulgaryzm.
Luzik...wycofujesz się? Napisałeś cytuję: "to co może zrobimy sobie jakieś spotkanie...". Teraz wystarczą Ci tylko przygody intelektualne? Twardy bądź...nie miękki.
Ps. Ja natomiast nie szukam żadnych przygód.
Empatyczna (kobieta)
Czy ktoś może wie gdzie mogę usłyszeć wypowiedź P.Dyrektor z Sulejowa ? Chodzi mi o to co dzisiaj w radiu mowili
Podobno ta dziewczynka już przeniosła się do Mniszkowa z Dąbrowy nad czarną
"Tutaj" nie przeceniaj płci męskiej.
Gdybym napisała...to co, kawa czy potyczki słowne? Byłoby to bardziej kobiece?
Ps. Luzik do przymiotników określających mnie możesz dodać...bardzo kobieca. Piszę to z całą odpowiedzialnością.
Cytuję ,,11 LISTOPADA w 97 ROCZNICĘ ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI POLSKI. Zapraszamy Państwa na pokaz pierwszej pomocy przedmedycznej" - zaprasza Młody Sulejów dla Pokoleń. To wyczytałem na ich stronie. Tak to fajny pomysł zwłaszcza, z okazji takiego święta a może chodzi o przygotowanie do jakiejś wojny ? Chyba nie tej pomiędzy radnymi, a burmistrzem ? A może faktycznie przy odzyskiwaniu kasy będzie, aż tak ostro, że potrzebna będzie pomoc medyczna ? Początek tego stowarzyszenia wyglądał naprawdę fajnie. Tylko gdzie są ci młodzi ludzie, których oglądaliśmy wtedy, którzy dawali nadzieje na dobrą zmianę dla Sulejowa ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!