wspaniały oddział urologiczny miałem robioną operację wspaniali lekarze ipielęgniarki oddział bardzo czyściutki
Moja mama, 90-letnia osoba leżała na oddziale urologicznym tegoż szpitala w lutym br. Bardzo się bała tam pójść , myśląc że w jej wieku nie będą się przejmowali jej dolegliwościami . Po długich moich namowach w końcu dała się zawieźć się do szpitala . Spotkało nas tam miłe zaskoczenie . Lekarze podeszli do niej z serdecznością
i wyrozumiałością . Pielęgniarki zachowywały się super , doglądały mamy i nigdy nie ignorowały naszych próśb mimo , że mama jest osobą dość chimeryczną . Na sali było czyściusieńko, pościel bez skazy . Naprawdę nie było się czego przyczepić i proszę mi wierzyć że nie miałam tam żadnych znajomości, i nikogo nie sponsorowałam finansowo , i nie mam interesu aby bić pianę temu oddziałowi . Tak było naprawdę . Tą drogą chciałabym podziękować personelowi i tak trzymać .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!