metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marek ~marek (Gość)26.01.2016 18:00

ludzie ten szpital jest potrzebny ratuimy go

10

Barbara K. ~Barbara K. (Gość)09.04.2016 18:10

Moja mama, 90-letnia osoba leżała na oddziale urologicznym tegoż szpitala w lutym br. Bardzo się bała tam pójść , myśląc że w jej wieku nie będą się przejmowali jej dolegliwościami . Po długich moich namowach w końcu dała się zawieźć się do szpitala . Spotkało nas tam miłe zaskoczenie . Lekarze podeszli do niej z serdecznością
i wyrozumiałością . Pielęgniarki zachowywały się super , doglądały mamy i nigdy nie ignorowały naszych próśb mimo , że mama jest osobą dość chimeryczną . Na sali było czyściusieńko, pościel bez skazy . Naprawdę nie było się czego przyczepić i proszę mi wierzyć że nie miałam tam żadnych znajomości, i nikogo nie sponsorowałam finansowo , i nie mam interesu aby bić pianę temu oddziałowi . Tak było naprawdę . Tą drogą chciałabym podziękować personelowi i tak trzymać .

10

anddrzej zradomska ~anddrzej zradomska (Gość)30.11.2016 21:56

wspaniały oddział urologiczny miałem robioną operację wspaniali lekarze ipielęgniarki oddział bardzo czyściutki

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat