Ustawa trafi do kosza, gdzie jest jej miejsce od samego początku. I spocone, pisowskie rączki nie będą miały wpływu na TVN (o czym bajał Suski). A zaraz za ustawą do kosza trafi dojna zmiana.
A ci ludzie to skąd? Przywiezieni autokarami. Jak mam tyle lat to ich w Piotrkowie nie widziałam. Chuba ze tą samą siwa w okularach co się pcha koło Palikotowej. Z psem by wyszła na spacer bo piszczy i szczęka w domu zamknięty
Znowu burza w szklance wody. Temat covid (póki co) przygasł, protesty "wolność kobiet" też się skończyły, protesty rolników mało widoczne, protesty nauczycieli sprzed kilku lat też już zapomniane... więc trzeba coś nowego wypuścić w świat. Góra zaciera rączki, bo na dole owieczki znowu się kłócą. Skłóconym narodem łatwiej się rządzi (widoczne też w niektórych firmach, gdzie celowo podburza się pracowników). Ehhh ludzie. Wyłączcie TV i zacznijcie myśleć.
Większość społeczeństwa nie rozumie, co się naprawdę dzieje i nawet nie ma pojęcia, że nie rozumie......co widać po zamieszczonych komentarzach.
Największa zaraza dla mojego Domu Polska to tvpis i organizacja PIS
Poseł Milczanowska klepie to samo co jej pryncypał i wierchuszka pisowska. Zgodnie resztą ze sposobem myślenia w partiach wodzowskich. Jakby Kaczyńskiemu się odwidziało i z tej zawieruchy medialnej chciałby się wycofać szeregowa poseł Milczanowska klepała by na odwrót. Żadnego samodzielnego myślenia bo....to zabronione.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!