Poseł Milczanowska klepie to samo co jej pryncypał i wierchuszka pisowska. Zgodnie resztą ze sposobem myślenia w partiach wodzowskich. Jakby Kaczyńskiemu się odwidziało i z tej zawieruchy medialnej chciałby się wycofać szeregowa poseł Milczanowska klepała by na odwrót. Żadnego samodzielnego myślenia bo....to zabronione.
Największa zaraza dla mojego Domu Polska to tvpis i organizacja PIS
Większość społeczeństwa nie rozumie, co się naprawdę dzieje i nawet nie ma pojęcia, że nie rozumie......co widać po zamieszczonych komentarzach.
Znowu burza w szklance wody. Temat covid (póki co) przygasł, protesty "wolność kobiet" też się skończyły, protesty rolników mało widoczne, protesty nauczycieli sprzed kilku lat też już zapomniane... więc trzeba coś nowego wypuścić w świat. Góra zaciera rączki, bo na dole owieczki znowu się kłócą. Skłóconym narodem łatwiej się rządzi (widoczne też w niektórych firmach, gdzie celowo podburza się pracowników). Ehhh ludzie. Wyłączcie TV i zacznijcie myśleć.
A ci ludzie to skąd? Przywiezieni autokarami. Jak mam tyle lat to ich w Piotrkowie nie widziałam. Chuba ze tą samą siwa w okularach co się pcha koło Palikotowej. Z psem by wyszła na spacer bo piszczy i szczęka w domu zamknięty
Ustawa trafi do kosza, gdzie jest jej miejsce od samego początku. I spocone, pisowskie rączki nie będą miały wpływu na TVN (o czym bajał Suski). A zaraz za ustawą do kosza trafi dojna zmiana.
Wszyscy widzimy, co dzieje się! Posterunek zawiadomimy po drodze, z budki telefonicznej!
Znowu burza, obudzenie się kodziarzy w imię wolnych mediów czyli TVN. Ta ustawa umrze śmiercią naturalna a przegłosowanie podwyżek kilkudzieciu procentowych w tym dniu przeszło bez echa.Mimo iż opozycja zagłosowała razem z PiS-em za podwyżkami polityków to już tutaj nie ma pretensji że ktoś się sprzedał tak jak poszedł hejt na Pawła K.
Ciekawe co będzie mówić poseł Milczanowska ja Amerykanie sprzedadzą TVN Niemcom ?
Dopiero zaczęłoby się szczekanie i jątrzenie, że to niemieckie media. Sami zapędzili się w kozi róg.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!