Więcej forsy na leczenie a nie na podwyżki płac i będzie dobrze
Piotrków jest miastem zawierzonym i nic mu nie grozi.No ale szpital powiatowy nie podlega miastu więc ...różnie może być.I co teraz?
do czasu jak urzędasy OSOBIŚCIE i MATERIALNIE nie zaczna odpowiadać za swoje decyzje ,nic się nie zmieni ,należy cofnąć się w czasie i kto zlikwidował dochodowe oddziały ,kontrakt z nfz itd, kasę potrafia brać a odpowiedzialności ?
Położne butne bardzo, dlatego rodziłam w Łodzi. Ja bym im nawet pół pensji nie płaciła ale przyzwyczajone do nicnierobienia bo im się wszystko należy.
witam
Dziwne że szpital zadłużony a zarobki pracowników wyższe niż w szpitalu na Rakowskiej
Szpital w Piotrkowie to ostatnie miejsce gdzie można leczyć się. Specjaliści odchodzą, biały personel walczy o swoje zarobki i część ochrony zdrowia w tym szpitalu szuka zatrudnienia gdzie indziej
Brawo dla starosty. Szkoda gadać. Taki,plus, że mieszkańcy Piotrkonie zapomną jemu tego bałaganu do którego doprowadził, a start na prezydenta miasta może sobie odpuścić. No chyba, że chcę się skompromitować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!