metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mnjuyhgtrfa ~mnjuyhgtrfa (Gość)02.09.2020 20:03

Zaraz będzie w Uszczynie DINO zaraz obok powstanie osiedle między szkoła a tym Dino no to woda jest tam potrzebna, bo kto kupi teren bez wodociągu? Reszta to gra i polityka! A wy się dajecie nabrać na bajki? Ha ha ha ha!!!

50

znudzony ~znudzony (Gość)18.06.2021 16:35

A ja mieszkam w Uszczynie już 13 lat... wcześniej w Piotrkowie Trybunalskim... wody, jak nie było, tak nie ma... (ogólnie mówiąc), nic się nie zmienia od lat, oprócz miłościwie nam panujących - ci są niesamowicie skuteczni! Przez tyle lat nauczyłem się cierpliwie słuchać "gadającego kranu", w którym coś tam bulgocze i prycha... doskonała rozrywka :-) Ostatnimi czasy... doszła następna: "buczydło" :-) Jest pięknie i spokojnie! Teren, który został przeznaczony jako strefa wznoszenia się złomu, który warczy, uciążliwie hałasuje a potem krąży nad głową "stojąc" w miejscu (relatywnie do wysokości) i uspakaja człowieka... ;-) Żyć, nie umierać :-) Jeśli komuś przyjdzie do głowy kupić w tej okolicy działkę i wybudować sobie domek swych marzeń, to... patrz wyżej. Ja zrobiłem ten błąd. Ostrzegam innych potencjalnych nabywców. Pozdrawiam.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat