Normalny obywatel, w takiej sytuacji, już by tej studni nie wybudował. Zaczął Pan Budowę bez przygotowania inwestycji - żal mi Pana, Bo to Pana i Pana Urzędników wina, że doszło do takiej sytuacji! Wyszedł elementarny brak wiedzy i totalna ignorancja!!! Wydaje Pan pieniądze publiczne bez tytułu prawnego, pytanko, co na to RIO?
Ja się pytam jak to jest możliwe że zrobili projek ale nie mieli grut i gdzie są słurzba państwowe bo ktoś robi wałek
Mam pytanie czy Sulejów nie może wybudować swojego ujęcia tylko chodzić po prośbie
Może by tak ulice i chodniki przed szkołami na rozpoczęcie roku posprzątali ?
Czyżby, ktoś chciał szantażować władze Piotrkowa petycjami i podpisami? Inspiratorem jak wynika z tekstu jest nasz Burmistrz, to co nie potrafi załatwić sprawy? Przecież jest taki wspaniały, Plac Straży, Biblioteka, Basen, Hala, zaraz Rynek, kładka nad Pilicą, a głupiej sprawy wody nie umie załatwić? Idzie przecież o jedną czy dwie studnie. No, Panie Burmistrzu, niech Pan pokarze, co Pan potrafi!!! Jaką ma Pan siłę przekonywania!!! Jaką Pan dysponuje charyzmą!!! Jakimi umiejętnościami negocjacyjnymi!!! Do dzieła, za coś ci płacimy Burmistrzu poprzez podatki. A nie wysługiwać się mieszkańcami bo sobie Pan nie radzi da Pan Radę załatwić tą sprawę sam czy nie? Jak nie to niech Pan sobie zada pytanie: Po co jest Pan naszym Burmistrzem? Może podpowiem: po to żeby takie sprawy załatwić w gabinetach a nie przez media! Bo to jest w tedy sukces a tak, to niestety Pana porażka, taka jest prawda.
A to z pilicy se nie mozna pobierać? Warszawa jakos z wisly pobiera i zyje i to 1,5 mln ludzi a 15 tysieczny sulejow nie moze z pilicy?
Ponawiam pytanie -co z zapowiadaną przez Burmistrza Ostrego Kładką przez Pilicę-bo cisza zapadła.
inwestycje tylko na własnym terenie ,żadnych dzierżaw i odpłatności ,woda jest tylko wykazać minimum pomyślunku ,,,,wojtek zacznij myśleć
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!