tylko nie robta zadnego ronda turbinowego... zwykłe jak kolo Kauflandu!!!!
Z mojego UAZA siem harosze jezdi.. kak w dieriewnia maim w Donbasie w wojnu.
Ale kilkanaście baniek na drogę na słoneczko to się znalazło. Gratulacje !
Jaki gospodarz takie podwórko.Stan dróg,a właściwie to coś co po nich pozostało świadczy o wszystkim.Nowy kandydat na Prezydenta powinien z kampanią uderzyć w tą stronę,a z wyborcami nie będzie problemu.Każdy kto ma samochód i jeżdzi ulicami naszego Grodu,wie ile rocznie wydaję na naprawę zawieszenia.Nie każdy ma samochód służbowy z kierowcą i naprawy na koszt podatników.
Żadne rondo w tym pipidówku nie upłynnia jazdy,tworzą się gigantyczne korki !
Roosevelta wg. mnie przede wszystkim potrzebuje innego rozwiązania jeśli chodzi o przejazd kolejowy, nie mam pojęcia..wiadukt może, to już sprawa dla tęgich głów..no, bo jak ma nie korkować się na rondach czy kolejnych światłach, jeśli na przejeździe zamkniętym przez ładnych parę minut(swoją drogą mam wrażenie,że częściej jest zamknięty dla aut niż otwarty :/ )zbierają się samochody a później wszyscy szturmem ruszają w miasto..nie kolejne ronda a płynny ruch na przejeździe kolejowym i w ładnych paru miejscach miasto odetchnęłoby z ulgą...
Od przejazdu do Bujen to.powinna być zamknięta takie wybije.Czy nie można położyć chociaż samej nakładki nowej
Czyli tak naprawdę dowiedzieliśmy się tego, że nie nadal nic nie wiadomo
Na bujny powiat już z 10 lat temu drogę zrobił a w mieście u nas lipa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!