Ja co miesiąc staram się przekazać chociaż 200 lub 300 zł na Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami, sądzę że każdy powinien się też postarać. Ludzie, te marne 100 czy 200 zł na miesiąc nawet nie odczujecie, a zwierzaczki na pewno tak.
Serdecznie dziękujemy za dobre słowo.Robimy co możemy,jeśli to spotyka się z uznaniem to dla nas doping aby robić więcej. Pomoc jaką uzyskała Ciuchci od sympatyków z całej Polski a także od mieszkanców Piotrkowa przekroczyła nasze najśmielsze oczekiwanie.Konto bankowe jest na stronie schroniska wpłacając można zaznaczyć dla Ciuchci. Dziękujemy wszystkim - pracownicy schroniska
Super akcja, godna podziwu!
Wiesz, zależy kto ile zarabia. Ten co zarabia 1000 zł raczej odczuje.
A kto tyle zarabia przecież średnia pensja w Polsce to 3438,21 zł.
Zresztą nawet jeżeli, to przecież można odłożyć coś i pomóc pieskom. Możesz np. kupować jakąś karmę z wyższej półki i dostarczać do schroniska. Wystarczy jak przeznaczysz choćby 100 zł
Piotrków ma ok 77tyś mieszkańców - wystarczy że każdy da złotówkę co miesiąc - nawet co drugi mieszkaniec i naprawdę będzie dobrze. Drugą przeznaczyć na dzieci, biednych itp ....
Do tego doją mieszkańcy powiatu ...
Tak, że naprawdę dużo nie trzeba....
Ja co miesiąc przeznaczam dla pieseczków 2 tysiące złotych z mojego przedsiębiorstwa (transport).
Ciuchcia ma szczęście. Klinika w Mikołowie, do której trafiła Chiuchcia jest najlepsza na Śląsku a może i całej Polsce. Sami zobaczcie na dziennikzachodni.pl jest tam fajny artykuł ze zdjęciami i filmami Ciuchci.
Ja proponuje po złotówce na pieski, a na biedne dzieci po 50 groszy.
Jak tak czytam o tej Ciuchci już nie wiem który raz, to myślę że ludziom w Polsce wali na dekiel.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!