metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
NosaczeAreFunny ~NosaczeAreFunny (Gość)16.05.2019 15:07

nosacze są przezabawne, najpierw rządza dobrodziejstw cywilizacji, ale wszystko inne nie koło ich domów haha, to tak jak ze smogiem - przestańcie używać prądu, odstawcie smartphony, zacznijcie jezdzic rowerami a smog sam zniknie.

50

ja piotrków ~ja piotrków (Gość)16.05.2019 13:49

od kiedy mieszkasz na południowej? bo zakład jest tam około 60 lat i nadal się rozwija więc nie narzekaj kupiłeś tanio działkę więc coś za coś. Trzeba było wyrwać na Żwirkach lub Jastrzębiej ,Srebrnej po 250 z metra to byś nie narzekał.

140

gość ~gość (Gość)16.05.2019 14:24

Gdzieś te zakłady muszą funkcjonować. Poza tym to ubocze Piotrkowa i od zawsze tam była przemysłowa część miasta. Pracować by się chciało w mieście, obok domu, najlepiej na pieszo chodzić ale zakładów pracy się już nie toleruje. Prosimy o kolejny artykuł pt: Mieszkańcy Południowej nie chcą lotniska.

70

ja......... ~ja......... (Gość)16.05.2019 13:07

Przecież na Południowej chyba jest przedsiębiorstwo. To jak mają samochody tam dojechać?

180

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat