Zalesicką jeździ dużo szambowozów do oczyszczalni ścieków...Wolborska jest rozjezdzana, a Dmowskiego juz sie sypie bo tez tam sporo ciężarówek jeździ...Przemysłowa, Krakowskie Przedmiescie... Mam wymieniać dalej? I ludzie jakoś tam mieszkają i dają radę.
To mieszkańcy ul. Poludniowej niech przejada sie Krakowskim Przedmiesciem w stronę Rozprzy (DK91),Wolborską,Rakowska, albo DK 12 (Jarosty -węzeł A1, lub Piotrków -Sulejów). Porozmawiajcie z okolicznym mieszkańcami i opowiedzcie im jak bardzo kilka ciężarówek utrudnia wam życie...
Ludzie wczoraj wróciliśmy z Gorzowa tam dopiero korki lakowane co wy narzekacie tutaj a trasa jedynka Makabra kto k... mać zato odpowiada płacimy bramki i to pytamy poco te opłaty
to tak ja by kupić działkę w lesie i narzekać ,że drzewa cień dają ludzie troche rozumu.
Wszystko fajnie pięknie, ja wiem ze ciężarówki musza dojechać do celu, ale droga powinna być dostosowana do odpowiedniego tonażu. Niech dostosują drogę do odpowiedniego tonażu i sprawa załatwiona. To chyba paradoks ze drogę niszczy ciężki sprzęt z Przedsiębiorstwa Remontów Dorg i Mostów
wasze tłumaczenie że każdy wie że tam jest zakład ,jest bez sensu ponieważ policja jak przyjedzie i zobaczy zaparkowaną ciężarówkę to nie powie tu jest zakład temu kierowcy nie damy mandatu 500 zł.Tylko powie fakt jest taki że ciężarówka zaparkowała żle 500zl nagrody dla kierowcy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!