Wszystkie komentarze kogo to wina są beznadziejnie nie można nikogo obwiniać nie znając jak było naprawde Grześ może i sie zagubił ale wszyscy mogli mu pomóc choć tego może i nie chciał Monika wyrazy współczucia dzisiaj widziałem ze bardzo go KOCHAŁAŚ!!! GRZEŚ
nikogo nie ma ma w tym winy kazdy i tak kiedys umże tak bylo mu pisane bo kazdy jest odpowiedzialny za siebie i za swoj los.lepiej pomudlcie sie za Grześka a nie piszecie farmazony
Proszę nie osądzajcie nikogo nikt z was nie wie co was w przyszłości spotka
ludzie zamknijcie temat nie obwiniajcie już za tą tragedię nikogo. Nikt nie chciał żeby tak się stało. Dajcie temu chłopakowi spoczywać w spokoju.I nie szargajcie jego pamięci rodzina i ta Monika przeżywają tragedię a wy piszecie bzdety. Przestańcie już pisac
Grzesiu...będziemy tęsknić... ciągle siedzisz nam w głowie... Nie możemy nadal w to uwierzyć... Niech Ci ziemia lekką będzię... Jeszcze się kiedy spotkamy...:( [*]
To już nie pierwsza dyskusja tutaj, gdzie ktoś zginął i po tym rozpoczynają się żale i historie jaki był wspaniały i jak wszystkim będzie go brakowało. Tylko, czy potraficie wyciągnąć z tego jakieś wnioski? Może zacznijcie szanować i doceniać swoich bliskich i znajomych póki żyją, póki macie ich koło siebie... I zanim postanowicie się nachlać czy naćpać, pomyślcie wcześniej jakie mogą być tego konsekwencje, bo jak widać może to być ostatnia przyjemność w życiu. Pomyślicie? Zmienicie coś w swoim podejściu? Bo tego, co się stało, nie cofniecie już - możecie jedynie starać się unikać podobnych wydarzeń w przyszłości. Pamiętajcie o tym.
Bardzo Przykre. Szkoda że osoba która jechała o 4:50 samochodem nie zadzwoniła na Policję.
TO NIE WINA kierowcy,
Fatalnie się jechało, takiej mgły dawno nie widziałem.
Wiem jedno że o 4:00 nikogo tam nie widziałem.
Nawet z kolegą gadaliśmy że to odpowiednia pogoda dla "Samobójców"
Nic nie było widać.. dosłaownie nic !!
Szkoda że ludzie nie są wstanie pomóc bliźniemu jak potrzebuje pomocy !!!
odezwal sie ten, ktory by NA PEWNO zadzwonil
nie zadzwonilbys, nie zwrocilbys uwagi
to, ze policja by goscia wtedy zgarnela - o ile by przyjechala - to nie oznacza, ze nie wladowalby sie kolejny raz za tydzien powiedzmy :(
szkoda tylko kierowcy :( Bogu ducha winny czlowiek ma na sumieniu czyjas glupote :( i czyjes samobojstwo :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!