Silny i zwinny :-o. Szkoda że już w Bujnch roli nie uprawiają,bo by jeszcze się wykazał he he (na rękach nogami ziemniaki przebierać)
Życzę ci abyś Ty w jego wieku chociaż w połowie był taki fit , nie znasz nie krytykuj
Jak śmiesz tak mówić o Panu Furmaniuku!!!Sam widziałem jak jest w stanie bez problemów chodzić na rękach,jestem tego pewien,że takie tępe osły nawet w połowie nie są tak sprawni!!!
Zobaczymy jak wy będziecie wyglądać w trenera Henryka wieku i czy dacie rade chociaż się schylić :)
Gosc trener Furmaniuk moze i sylwetki osy nie ma ale jak na ten wiek jest bardzo zwinny i silny. Po twojej wypowiedzi jestem pewien ze zalatwilby cie smiechem, a bedac w twoim napewno wygladal 100x lepiej od ciebie!
To nie do pomyślenia by promować ten Antyeuropejski styl bycia fit ! Podatek od takich treningów to tylko kwestia czasu !
jakie są koszty i kto na tym zarabia.czy jest to czysta filantropia.i p.trenerze bez sterydów .
Lepsze to, niż uderzanie w naiwniaków reklamami typu "chudnij z asystorem rano i wieczorem - łykaj tabletki, a na pewno będziesz fit" ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!