Lepsze to, niż uderzanie w naiwniaków reklamami typu "chudnij z asystorem rano i wieczorem - łykaj tabletki, a na pewno będziesz fit" ;)
jakie są koszty i kto na tym zarabia.czy jest to czysta filantropia.i p.trenerze bez sterydów .
To nie do pomyślenia by promować ten Antyeuropejski styl bycia fit ! Podatek od takich treningów to tylko kwestia czasu !
Gosc trener Furmaniuk moze i sylwetki osy nie ma ale jak na ten wiek jest bardzo zwinny i silny. Po twojej wypowiedzi jestem pewien ze zalatwilby cie smiechem, a bedac w twoim napewno wygladal 100x lepiej od ciebie!
Zobaczymy jak wy będziecie wyglądać w trenera Henryka wieku i czy dacie rade chociaż się schylić :)
Jak śmiesz tak mówić o Panu Furmaniuku!!!Sam widziałem jak jest w stanie bez problemów chodzić na rękach,jestem tego pewien,że takie tępe osły nawet w połowie nie są tak sprawni!!!
Życzę ci abyś Ty w jego wieku chociaż w połowie był taki fit , nie znasz nie krytykuj
Silny i zwinny :-o. Szkoda że już w Bujnch roli nie uprawiają,bo by jeszcze się wykazał he he (na rękach nogami ziemniaki przebierać)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!