I to jest sedno całości modernizacji. My mieszkańcy Piotrkowa liczymy, że MZGKiM jest piotrkowskim "Robin Hoodem" i taryfy opłat zostaną obniżone. A może to płonna nadzieja ? ? ............. bo skąd kasa dla wszelkiego rodzaju "kumotrów i kumoterek". A może Magistrat spręży się i zrobi mieszkańcom prezent pod choinkę ? ? To się nazywa gospodarnością.
Wczoraj z tego lekko niskiego komina od gazu w parach kładła się po ulicy rolniczej w stronę miasta w stronę ronda taka mała mgła się zrobiła to chyba tylko po to żebyśmy nie zauważyli jak sobie panowie dadzą podwyżki i nagrody za taki wielki sukces
Ja po założeniu gazu w domu zwiększyłem sobie koszt ogrzewania o ponad 100% w stosunku do ogrzewania węglowego (dodam, że mam wygodę, ale w domu chłodniej, bo drogo), muszę się cieszyć, bo przecież stajemy się bardzie ECO, wszystko za sprawą kieszeni konsumenta. Dziękuję bardzo i pozdrawiam PIS i EU
W czasach jak z zakupem węgla jest bardzo nieciekawie to życie zmusza do budowy ciepłowni na gaz. Szkoda tylko ludzi, że zapłacą więcej za ogrzewanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!