W czasach jak z zakupem węgla jest bardzo nieciekawie to życie zmusza do budowy ciepłowni na gaz. Szkoda tylko ludzi, że zapłacą więcej za ogrzewanie.
Ja po założeniu gazu w domu zwiększyłem sobie koszt ogrzewania o ponad 100% w stosunku do ogrzewania węglowego (dodam, że mam wygodę, ale w domu chłodniej, bo drogo), muszę się cieszyć, bo przecież stajemy się bardzie ECO, wszystko za sprawą kieszeni konsumenta. Dziękuję bardzo i pozdrawiam PIS i EU
Wczoraj z tego lekko niskiego komina od gazu w parach kładła się po ulicy rolniczej w stronę miasta w stronę ronda taka mała mgła się zrobiła to chyba tylko po to żebyśmy nie zauważyli jak sobie panowie dadzą podwyżki i nagrody za taki wielki sukces
I to jest sedno całości modernizacji. My mieszkańcy Piotrkowa liczymy, że MZGKiM jest piotrkowskim "Robin Hoodem" i taryfy opłat zostaną obniżone. A może to płonna nadzieja ? ? ............. bo skąd kasa dla wszelkiego rodzaju "kumotrów i kumoterek". A może Magistrat spręży się i zrobi mieszkańcom prezent pod choinkę ? ? To się nazywa gospodarnością.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!