wspołczuje bardzo bo wiem jaki to jest straszny bol dla rodzicow sama mam 3 letniego synka i sobie nawet tego nie moge wyobracic:(((
Czy redaktorzy poprzedniego artykułu nie powinni przeprosić rodziców? Ci ludzie przeżywają tragędię a oni wypisują że byli trzeżwi, że nie było oznak znęcania się nad dzieckiem, tak się nie robi.Współczuję rodzicom i dziadkom.
Tak się robi. Gdyby tego nie napisali, to zaraz byłyby domysły, że pewnie patologia itp. mało razy tak już było na tym forum?
Oczywiście!
Wszystkiemu winni są lekarze!
...i Tusk...
Tak naprawdę pierwszy artykuł był porażką.
http://www.epiotrkow.pl/news/Nie-zyje-czteroletnie-dziecko,7241
Dopiero teraz jest jakiś materiał na informację: podejrzenie, że lekarz nie dopełnił obowiązków albo przeoczył coś, choć i tak za wcześnie na takie stwierdzenia, bo nie znamy całego procesu leczenia dziecka i historii choroby.
Wcześniejsza notka była w stylu plotki na targu: "słyszeliście, dziecko czteroletnie zmarło". Stąd i komentarze jak od babek z rynku: napiszcie coś więcej, ciekawe jaka rodzina (w domyśle pewnie patologia) itp.
Tak naprawdę sprawa jest tragiczna i nie wiem czemu ma służyć pisanie sensacyjnych doniesień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!