Znam Jolę i cieszę,że jest wśród bliskich. Do nich właśnie chcę skierować te słowa. DZIECIAKI jesteście wielcy. Nie poddaliście się i macie mamę przy sobie. Trzeba dużej odwagi, żeby prosić o pomoc. Przekonaliście się o tym czytając wiele słów krytyki pod Waszym adresem. Powiem tak - gdyby Jola mogła mówić - powiedziałaby, że jest z Was dumna. Jest wielu życzliwych ludzi, a kąśliwe uwagi od tych innych miejcie głęboko w ......Pozdrawiam, trzymajcie się i miejcie ogromne pokłady nadziei na lepsze jutro.
a co mnie obchodzi ich dług niech kredyt wezmą jak tysiące innych ludzi
Jolu dasz radę , ja w Ciebię wierzę . M .M. , I modlimy się za Ciebie . Wracaj do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , a cha nie odpuszczaj . Czekamy PA !!
Jolu , czekamy na Ciebie , i wszyscy Cię kochamy , Bóg z Tobą !!!!
Jestem bardzo poruszony sprawą Pani Jolanty. Kilka dni temu wpłaciłem 50 zł, niewiele. Ale proszę, wpłaćcie chociaż takie kwoty - pomóżmy tej rodzinie.
są ludzie niektórzy dobrzy na tym świecie niech pani wraca do zdrowia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!