metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
riki ~riki (Gość)21.08.2014 11:45

Kolejny przypadek bezmyślności. Ubezpieczenie podróżne kosztowałoby co najwyżej 200zł. Teraz rodzina ma długi , bo lekkomyślna kobieta nie wykupiła polisy za pare złotych.

74

Brak ~Brak (Gość)21.08.2014 12:13

"aga6" napisał(a):

Na pewno bardziej specjalistyczną opiekę miała w Turcji niż będzie miała w Piotrkowie :D

112

ewra ~ewra (Gość)22.08.2014 00:07

Teraz wszyscy beda wspolczuli ze rodzina ma dlug i prosza o wsparcie a prawda jest taka ze gdyby to byla moja matka bez wachania sprzedala bym wszystko co mam razem z mieszkaniem i wprowadzila sie z dziecmi do rodziny zeby tylko ja sprowadzic.szkoda oczywiscie ze tak i dobrze ze sie udalo ja sprowadzic ale ludzie nie ubolewajcie nad tym ze rodzina ma dlug bo jakby chcieli to by nie mieli a dorobic by sie zdazyli taka jest prawda i wszystko w tym temacie

91

kolo ~kolo (Gość)22.08.2014 06:48

Pewnie ze powinni myslec wczesniej o ubezpieczeniu itd. Ale teraz liczy sie naprawde zdrowie tej kobiety ,zycie ...wiec dajcie juz na luz z uszczypliwymi opiniami .

51

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.08.2014 10:59

"kolo" napisał(a):
Pewnie ze powinni myslec wczesniej o ubezpieczeniu itd. Ale teraz liczy sie naprawde zdrowie tej kobiety ,zycie ...wiec dajcie juz na luz z uszczypliwymi opiniami .

Ale tego sporego wydatku można było uniknąć. Ciekawe czy ktoś z pomagających pomoże temu niewinnemu dzieciątku, któremu potrzebne są kolosalne pieniądze na operację? http://www.pomagamyjakubowi.pl/

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat