Panie Jacek szanuje Pana i wiele Pan robisz . Jedno mnie tylko irytuje. Kandydujesz Pan i chwalisz się zasługami, żeś Pan zrobił to czy tamto. Chciałam Panu tylko napisać, że to jest Pańska praca za którą Pan dostajesz pensję. To tak jak ja kandydując chwaliła bym się , że moimi sukcesami są : Sprzątanie w godzinę sali gimnastycznej. Czyszczenie ubrudzonego stołu dyrektorki, sprzątanie sali bankowej czy w ramach pracy umycie szyb na drugim pietrze. Panie pochwal się Pan tym za co nie płacą. Co do koncertu zobaczymy czy po wyborach będą kontynuowane czy nagle coś niespotykanego się wydarzy. Mam Pana działania na oku
Bardzo żałuję, że Pan Jacek Sokalski nie startuje na prezydenta. Szkoda! Bardzo dużo mieszkańców tego miasta tak uważa i dlatego zdecydowali, że nie pójdą na wybory bo nie ma na kogo głosować.
Taaaa! Pan towarzysz Sokalski kiedyś z SLD, dziś startuje z PO. Do tego załatwia koncert w kościele o.o.Bernardynów. Pięknie. Wstyd i dla Sokalskiego i jeszcze większy dla zakonu.
Zgadzam się z Gościem, z tym , że nie sądzę by siedzenie w domu było rozwiązaniem, ale z drugiej strony na kogo głosować? Czy ktoś zna odpowiedź, czy któryś z kandydatów poza pustymi frazesami przedstawił konkretny plan działania i pomysł na Piotrków? Ja przynajmniej nie słyszałem. Słyszałem za to, że będzie lepiej, skończymy z sitwą, praca dla młodych, likwidacja straży miejskiej itd. Jednak to bzdety, pęd po kasę, który kandydat powiedział konkrety?!! Na kogo głosować??????????????
Na przyszłość prosimy o prawdziwe informacje. Dlaczego napisano do mieszkańców Piotrkowa, że Łódzki Dom Kultury i ojcowie Bernardyni zapraszają na koncert Chóru Harmonia w niedzielę 16 listopada o godz. 13 w Klasztorze o. Bernardynów w Piotrkowie. Prawda jest taka, że zaproszono mieszkańców nie na koncert, tylko na mszę świętą odprawianą o godz. 13 w intencji myśliwych, w której uczestniczył ww. chór śpiewając kościelne melodie "do mszy", a oprócz tego Prezydent Piotrkowa K. Chojniak i Przewodniczący Rady Miasta M. Błaszczyński wręczyli medale za zasługi dla Piotrkowa Tryb. dwóm zasłużonym myśliwym. Oczywiście wszyscy udawali, że nie był to element wyborczy. Z pseudo - koncertu wyszliśmy z niesmakiem. Pocieszeniem był udział w mszy świętej - ciekawej na swój sposób z racji tego, że uczestniczyły w niej, oprócz ludzi, żywe psy myśliwskie i sokoły oraz jakiś wypreparowany dziki zwierz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!