Nasza pedagog w szkole sama potrzebuje pomocy..gdy byłam na rozmowie w sprawie mojego dziecka miała pretensję o to że dziecko nie patrzy jej w oczy rozmawiając...ale jak miało patrzeć gdy ja z nia rozmawiałam ona patrzyła w sufit lub w ścianę??
Zostawcie, ludzie, oceny i komentarze dla siebie. Jest to bardzo trudna sytuacja dla nas wszystkich, a szczególnie dla tych rodzin. Jednak takie przypadki się zdarzają, a miejsce, czas, czy środowisko zdają się nie mieć na to wielkiego wpływu. Stygmatyzujecie w komentarzach rodzinę, miejscowość, a może jeszcze gminę, powiat, województwo itd... Do czego dojdziemy? Do wszechświata chyba. Publikacja powyższego artykułu nie świadczy o empatii dziennikarza i redakcji. Chodzi raczej o odgrzanie tematu i o... "ZAMÓW REKLAMĘ". Trochę to nieuczciwe - nieprawdaż? Trzymaj się, redakcjo, raczej hasła "Zawsze w centrum wydarzeń", a nie w centrum uwagi. Artykuł świadczy o tym, że na razie jesteście bardziej w czarnej (-)! Nie napiszę, bo nie chcę dawać pretekstu do banowania.
Tragedia to jedno, ale publikowanie takich artykulow raczej nie pomaga
Wrecz przeciwnie, ludzie, jak sepy rozwlekaja plotki, co ktorys sobie cos dopowie
Gdyby nikt nic nie wiedzial to ten starszy poszedlby do zamku odsiedziec swoje, a dzieciak wracajac do szkply mialby swiety spokoj
cała wola im wszystko wolno czują się tak bo im na to pozwolono. gdyby ktoś inny wprowadził inne rządy a tak to ręka rękę myje. nie wygracie z tym oni się uważali za lepszych ale tylko uważali bo nimi nie są obojętnie z kim by nie porozmawiał to tylko słychać "wolska szlachta" a tak w zasadzie to smród się za nimi ciągnie. od zarania dziejów nikt ich nie lubił
Która pedagog ma problem że dziecko nie patrzy w oczy? Nie ta z SP16?
Chłopcu potrzebna odpowiednia pomoc psychoterapeutyczna. Pedagog szkolny to zdecydowanie za mało, spotkania w szkole z pedagogiem to kolejna stygmatyzacja. Brak profesjonalnej pomocy może skutkować wtórnym zranieniem. Trzeba dać wsparcie dziecku i rodzinie.
Współczuję temu małemu chłopcu, bo to na pewno odbije się szerokim echem na jego życiu... A w szkole pewnie dzieciaki będą okrutne i życia miał nie będzie... bo dorastający chłopcy są bardzo wulgarni i rzucają takimi tekstami, że szok
Współczuję wszystkim ale po co szczegółowe dane teraz rodziny będą miały dość życia. Nawet ten poszkodowany chłopiec może nie mieć spokoju. Ludzie są okrutni....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!