Baryła ja się pytam,na hu... w Sulejowie tyle marketów które nawet złotówki nie odprowadzają do kasy miasta,a inne prywatne sklepy piszczą a podatki płacić muszą .Markety ludzi kradną bo dają zarobić po 1200 zł,daj ludziom średnia krajową i zostaniesz na stołku jak nie to rób wypad razem z tymi marketami.
... abyś Pan nie został wybrany na to stanowisko, już wystarczająco dużo dobrego Pan zrobiłeś
Bardzo słuszne posunięcie panie burmistrzu. Zakończenie "kanalizowania" jest istotną sprawą dla pana urzędu.Tylko mam małe zapytanko. Ile kadencji to "kanalizowanie" może potrwać? Tak na oko. O Polance nie wspominam ,bo Fortaka z Czarnocina i tak pan nie przegoni.
Pragnę podziękować z całego serca za dziury i fatalny stan Dobrej Wody - niezadowolony mieszkaniec .
dac juz popracowac mlodym ,a samemu na emeryture
Odnośnie kanalizowania to myślę że pracy w MZGK i tak Pan nie znajdzie mimo tylu lat .....
12 lat op....nia się chyba wystarczy, już nie będziemy głosować na tego pana, czas na emeryturę.
A dziś w prasie wyczytałem że prokuratura weryfikuje pewne interesy gminy -czyżby coś nie tak było ....?
Zapewne nikt w gminie nie wie o co chodzi :)
Przede wszystkim -kanalizacja ,drogi i rozwój.Popieram w całej rozciągłości - takiego szamba jak w naszej gminie (budynku gminy ) to nigdzie nie ma .Jeśli ktoś chce zobaczyć jak nie powinna wyglądać ulica to zapraszam na Dobrą Wodę .Co do rozwoju to przemilczę gdyż w naszej gminie widzę pojazd który posiada tylko jeden bieg WSTECZNY I DOPÓKI NIE ZMIENI SIĘ STERNIK TO NIC DOBREGO SIĘ NIE SZYKUJE !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!