Ręce opadają jak się słyszy, co starsi ludzie odwalają. Aż się boję starości.
Wpłaciła sama nikt ja siłą do tego nie zmusił. Takie sprawy powinno się umarzać i dodatkowo za naiwność płacić mandat.
Mi kiedyś babcia dała pieniądze na książki ale oszukałem ja bo wydałem na papierosy. Czy w takim razie też jestem oszustem i powinienem poddać się karze?
Ktoś stracił, inny zyskał. W przyrodzie nic nie ginie. Z powodu jej straty jest mi bardzo wszystko jedno. Pozwolę sobie tylko zauważyć, że jej błąd to nieszkodliwy pikuś w porównaniu do umowy podpisanej przez pisowski rząd z Ukrainą 2 grudnia 2016.
Oszukanej babie media są w stanie poświęcić artykuł, zaś na temat wspomnianej umowy mamy od blisko 7 lat w mediach pełne milczenie. Dziwne priorytety. Jak stratę poniesie jedna baba, to wielka tragedia, jak cały naród - nic się nie stało, nie ma tematu...
P.S. Mając 13. i 14. emeryturę (z perspektywą 15.) chciała jeszcze pomnażać majątek? Toż to zachłanność! ;)
Jakim cudem można zrobić taki duży przelew ?? U mnie jest blokada pomimo, że są środki
Ja kiedyś prawie się dałam nabrać na inwestycje w przedszkola. Też bym straciła mnóstwo pieniędzy, bo biznesmen okazał się oszustem , który tylko pięknie mówił.
Na zdjęciu nie wygląda na taką naiwną. Albo to ściema albo ktoś ją dobrze omotał. A tak w ogóle to powinna być cenzura na twarzy tej kobiety
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!